ELIS, rețeaua românilor remarcabili din lume

ELIS, rețeaua românilor remarcabili din lume

Săptămâna aceasta s-a lansat ELIS , o rețea a românilor remarcabili din lume, lideri în domeniile lor de activitate.

Scopul ELIS este acela de a reuni români de succes din întreaga lume și de a le oferi accesul la o platformă online de membri, o rețea puternică de mentorat și posibilitatea de a face schimb de idei și experiențe.

ELIS, rețeaua românilor remarcabili din lumePentru a fi admis în comunitatea ELIS, pe lângă rezultatele academice și profesionale deosebite, un membru trebuie să fie pasionat să învețe continuu și să își dorească să împărtășească și să contribuie la dezvoltarea celorlalți. Procesul de selecție presupune trei etape și include o conversație introductivă despre organizație urmată de două discuții cu membrii echipei fondatoare.

“Motivul care a stat la bazele dezvoltării Elis este dorința de a crea o rețea puternică a românilor din toată lumea care îi va inspira pe cei din jur să se dezvolte și care îi va încuraja să inițieze schimbări pentru a avea un impact la nivelul societății”, declară Cristina Deteșan, unul dintre membrii fondatori.

Elis se adresează tuturor românilor remarcabili care au obținut de-a lungul timpului rezultate extraordinare, fiind necesar ca persoanele interesate sa fie cel puțin în anul 3 de facultate.

Printre membrii actuali ai organizației se regăsesc români care și-au finalizat studiile la universități de prestigiu precum Harvard, Wharton sau Oxford, sau care au atins excelența în domeniile lor de activitate, având vârsta cuprinsă între 23 și 45 de ani.

Organizația Elis a fost fondată de tineri profesioniști din Londra, Paris și Bruxelles:

Cristina Deteșan (25) este Business Analyst în cadrul Deloitte Londra, Marea Britanie. Anterior a studiat afaceri internaționale și management în Paris și la Manchester.

Delia Zanoschi (24) este Business Analyst în cadrul companiei McKinsey&Co în Bruxelles, Belgia. Anterior Delia a studiat finanțe la universitatea HEC Paris.

Iulia Zanoschi (24) este în prezent Financial Analyst  al băncii elvețiene de investiții UBS în Londra și absolventă a unui program masteral în finanțe la universitatea HEC Paris.

Gabriel Boc (24) este în prezent Junior Policy Analyst în cadrul Organizației pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (OECD) în Paris. Anterior Gabriel a studiat la London School of Economics and Political Science.

***

Despre ELIS

Fondată în august 2013 de patru tineri profesioniști români din Londra, Bruxelles și Paris, ELIS este rețeaua românilor remarcabili din întreaga lume. După numai 3 săptămâni de la lansare, această comunitate numără peste 30 de membri, din peste 10 țări.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •