Herve Tessler va conduce departamentul de Operațiuni Internaționale de la Xerox

Herve Tessler

Xerox a anunțat că Herve Tessler a fost numit în funcția de director pentru Operațiunile Internaționale. Tessler este, în present, director al departamentului de Operațiuni Corporative și își va ocupa noua poziție în ianuarie 2017.

Tessler va fi responsabil de strategia Xerox privind operațiunile internaționale. De asemenea, el va coordona echipele operaționale din peste 150 de țări care pun la dispoziția clienților actuali și potențiali, precum și partenerilor, o gamă largă de servicii și tehnologii inovatoare Xerox.

Tessler are o experiență de 29 de ani în cadrul Xerox, în management, vânzări, dezvoltare de business, marketing și operațiuni internaționale. De-a lungul carierei sale, el a transformat modelele operaționale, ceea ce a adus noi surse de profit pentru companie. În prezent, Tessler este responsabil de funcțiile corporative de bază ale companiei, printre care se numără cercetarea și dezvoltarea, managementul informației, conturile globale, marketingul și comunicarea, mediul înconjurător și inițiativele privind siguranța muncii.

Anterior, Tessler a fost președinte al departamentului Operațiuni pe Piețele Emergente (Developing Markets Operations – DMO) Xerox, concentrându-se pe oportunitățile de creștere ale companiei pe piețele în curs de dezvoltare din întreaga lume. De asemenea, el a ocupat și alte funcții cheie de conducere, printre care: director de operațiuni Xerox pentru Europa Centrală și de Est, Israel și Turcia; președinte al companiei afiliate Xerox în Brazilia și COO (Chief Operating Officer) Xerox pentru Piețele Emergente din Vest, coordonând America Latină și Caraibe.

Tessler are un masterat în drept la Universitatea Paris Assas. De asemenea, el este membru al consiliului A Better Chance, o organizație nonprofit care recrutează studenți de culoare care au bune rezultate academice și le pune la dispoziție oportunități educaționale și de leadership.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •