IDC Romania anunță numirea Alinei Georgescu în poziția de Country Manager pentru România

IDC Romania anunta numirea ALinei Georgescu in pozitia de Country manager pentru Romania

În noul său rol, Alina Georgescu va coordona activitatea IDC în România și va fi responsabilă pentru dezvoltarea strategiei comerciale pentru toate liniile de business ale companiei precum: cercetare de piață, servicii de consultanță și conferințe, cu focus pe programul de IT Executive Programme.

Având la bază evaluari de piață din mai multe industrii şi o perspectivă locală, susținută de un grup de analiști locali, IDC oferă servicii atât furnizorilor cât și utilizatorilor de tehnologie.

Înainte de a se alătura echipei IDC România, Alina Georgescu a lucrat în domeniul IT. Având o experiență de peste 13 ani, a deţinut anterior poziții cheie de management în alte companii din industrie. În ultimii ani, Alina Georgescu a coordonat activități ample de business development si vânzări din poziții precum Sales Director al Ymens, Business Development Executive al Global Business Services sau Country Manager for Business Partner Organization și Mid Market în cadrul IBM România și Moldova.

International Data Corporation (IDC) este furnizor de informații despre piață, servicii de consultanță și evenimente pentru piețele tehnologiei informației, telecomunicațiilor și tehnologiei de consum. IDC ajută profesioniștii IT, directori de afaceri cât și comunitatea de investiții să ia decizii bazate pe achizitionarea de tehnologii şi strategii de business. Cu o echipă de peste 1100 de analiști, IDC oferă expertiza globală, regională și locală despre tehnologie, tendințe și oportunitățile de business în peste 110 țări din întreaga lume. Timp de 50 de ani, IDC a oferit perspective strategice pentru a ajuta clienții să-și atingă obiectivele de business. IDC este o filială a IDG, lider de piață pe zona de cercetare de piață, tehnologie și organizări de evenimente.

IDC operează în România de peste 15 ani, iar în această săptămână s-a mutat într-o nouă locație.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •