SAP l-a numit pe Mihai Oros în funcția de Director General al subsidiarei din România

SAP l-a numit pe Mihai Oros în funcția de Director General al subsidiarei din România

Furnizorul mondial de soluţii software de business și tehnologie SAP  l-a numit pe Mihai Oros în funcția de director general al subsidiarei locale, începând cu ianuarie 2016.

Mihai Oros se realătură SAP după 9 ani în cadrul OMV Petrom, unde a ocupat din 2007 diverse funcții, ultima fiind Service Line Manager, OMV Petrom Global Solutions. Anterior, a lucrat la SAP AG în perioada 2001-2007, iar înainte de aceasta, a contribuit la dezvoltarea departamentelor de IT ale multor companii din România.

Oros are o diplomă de inginer în telecomunicații de la Universitatea din Timișoara. De-a lungul carierei sale a supravegheat dezvoltarea celui mai mare centru de Customer Competence al SAP din Europa de Sud-Est, având o vastă experiență în dezvoltarea, gestionarea și implementarea multor inițiative IT bazate pe soluții SAP.

De asemenea, el a condus proiecte SAP ale Petrom pentru toate diviziile de business, crescând performanța companiei. În plus, fiind fluent în engleză, germană, română și maghiară, Mihai Oros a fost speaker la multe conferințe internaționale.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •