10 cursuri online gratuite pentru a-ți dezvolta abilitățile

10 cursuri online gratuite pentru a-ti dezvolta abilitatile
  1. Dacă doreşti să-ţi creezi un brand personal: Esenţialul în brandingul personal: Cum să profiţi de Squarespace – Skillshare

Ai auzit despre asta și acum ai decis să-ţi faci unul: site personal. Acest tutorial nu numai că te va ajuta să creezi unul care este uimitor din punct de vedere vizual, dar și optim pentru tipul de brand pe care doreşti să-l portretizezi. În plus, te va ajuta să îţi menții prezența online și să profiţi la maximum de site-ul tău.

Durata: 1 oră, 15 minute / 15 videoclipuri

  1. Dacă vrei să fii un vorbitor în public mai puternic: Cucerirea fricilor de a vorbi în public – Udemy

Indiferent dacă ţii prezentări pentru cinci persoane sau 55 de persoane în acest an, treci peste temerile tale și livrează un discurs de succes după ce ai făcut acest curs rapid.

Durata: 37 minute / 8 prelegeri

  1. Dacă doreşti să fii foarte bun la date: Înțelegerea analizei datelor și a rapoartelor din Google Analytics – Alison

Acest curs te va îndruma prin Google Analytics, o resursă gratuită pentru colectarea și analizarea datelor. Înarmat cu această nouă abilitate, vei putea să observi tendințele în activitatea companiei tale, să urmăreşti campaniile, să înțelegi cele mai bune practici de lucru cu datele și, în cele din urmă, să iei decizii informate pentru afacerea ta.

Durata: 1-2 ore

  1. Dacă vrei să îți antrenezi gândirea critică: Gândirea critică și rezolvarea problemelor – edX

Pentru a reuși în câmpul muncii, totul se rezumă la abilitățile soft. Indiferent de domeniul în care te afli, știind cum să gândești grandios și inteligent te va duce departe. Acest curs, plin de tehnici tangibile pentru desenarea conexiunilor și rezolvarea problemelor, merită încercat.

Durata: 3 săptămâni, 6-8 ore pe săptămână

  1. Dacă îţi doreşti să experimentezi cu zona creativă: Bazele Photoshop-ului într-o oră – Skillshare

Sigur, nu poți deveni mâine un artist profesionist sau un designer, dar poți începe prin cunoaşterea elementelor de bază. Acest curs pentru începători te va ghida prin Photoshop, astfel încât să poţi să te lansezi de acolo într-o varietate de arii creative.

Durata: 38 minute / 6 videoclipuri

Sursa: Themuse.com

Foto: Unspalsh

Citește și 5 discuţii TED care te vor inspira să inovezi mai mult ca niciodată