8 cele mai bune industrii pentru a începe o afacere

8 cele mai bune industrii pentru a incepe o afacere

Te-a prins microbul antreprenoriatului și încă nu știi în ce zonă să mai investești? Este momentul perfect să iei în considerare lansarea în aceste industrii, pe baza datelor analiștilor și a interviurilor cu experți din industrie, investitori și întreprinzători.

Ajutor în caz de dezastru
O serie de dezastre naturale și situaţii de urgenţă provocate de oameni au sporit cererea de servicii pentru astfel de contexte, precum și finanțările proiectelor din această zonă. Veniturile din industria de ajutor în caz de dezastru este de așteptat să sară la 11,2 miliarde dolari în 2022 de la 10,1 miliarde de dolari în 2017, conform IBISWorld.

Produse alimentare din proteine alternative
Tehnologia este acum disponibilă pentru a satisface cererea consumatorilor de alimente gustoase care folosesc proteine ​​din surse netradiționale. Piața a ajuns la 4,2 miliarde de dolari în 2016 și se așteaptă să crească cu 6,8% între 2017 și 2022, potrivit Research and Markets.

eSports
Achiziționarea Twitch de către Amazon, în valoare de 970 milioane de dolari și posibilitatea ca NCAA să sprijine competiţiile universitare generează o creștere enormă în eSports. Se estimează că industria va atinge 1,7 miliarde de dolari în 2020, de la 1,1 miliarde de dolari în 2018, potrivit SuperData Research.

Agenți pentru influențatori
Aceste inițiative reprezintă vedetele reţelelor de socializare care au nevoie de ajutor pentru a transforma fanii de pe Instagram în bani. Pe măsură ce influența reţelelor de socializare continuă să crească, se estimează că veniturile pentru industrie vor crește până la 10,8 miliarde de dolari în 2022, cu 2,2% mai mult față de 2017, potrivit IBIS.

Tehnologie pentru înfrumusețare
Integrarea tehnologiei în afacerile de înfrumusețare are ca rezultat un val de produse noi și inovatoare. Este o mare oportunitate: Piața generală a înfrumusețării este așteptată să sară la valoarea de 27,8 miliarde de dolari în 2022 de la 22,1 miliarde de dolari înregistraţi anul trecut, potrivit IBIS.

Îngrijirea sănătății reproductive a femeilor
Startup-urile ajută femeile să preia controlul asupra sănătății reproducerii cu aplicații de urmărire a fertilității și alte servicii. Un studiu Harris Williams din 2015 a estimat valoarea pieței fertilității din S.U.A. între 3 și 4 miliarde de dolari.

Vin la doză
Produsul din interior nu s-a schimbat, dar noul ambalaj câștigă acceptul celorlalţi, în special în rândul milenialilor. Vânzările totale din SUA pentru vinul la doză au crescut anul trecut la 32,3 milioane de dolari – o creștere de 29 milioane de dolari din 2014, potrivit Nielsen.

Îngrijirea vârstnicilor
Noile organizaţii găsesc metode inovatoare de îngrijire pentru valul mare de populație care îmbătrânește – Baby Boomers. Industria a generat venituri de peste 50,7 miliarde de dolari în 2017, o cifră pe care IBIS se așteaptă să crească cu aproximativ 42% până în 2022.

Sursa: Inc.com

Foto: Pixabay

Citește 5 condiții pentru consolidarea antreprenoriatului

  •  
  •  
  •  
  •  
  •