Semne că afacerea dvs. are nevoie de transformare digitală

Semne că afacerea ta are nevoie de transformare digitală

3. Petreceți mult timp trimițând e-mailuri

E-mailul este un instrument excelent care facilitează coordonarea și schimbul de informații între echipe. Dacă sunteți ca majoritatea oamenilor, totuși, numeroasele e-mailuri necitite care se adună în inbox sunt o sursă majoră de stres. Inbox-urile noastre au devenit din ce în ce mai aglomerate.

Reducerea aglomerării în comunicarea prin e-mail este un proces dificil, dar absolut posibil. Primul lucru pe care trebuie să-l luați în considerare este unde petreceți cel mai mult timp, scrie CoxBlue.

Lucruri cum ar fi programele de producție, sarcinile specifice și cine se ocupă de ceea ce sunt toate disponibile și intuitive.

Adesea, cu feedback-ul sau răspunsul unui proiect, un e-mail cu feedback devine un lanț nesfârșit de patruzeci sau mai multe mesaje. Un instrument de colaborare, cum ar fi Slack, poate organiza aceste conversații și poate crea loc pentru mai multe reply-uri. Acest lucru este deosebit de util atunci când vine vorba de programare, deoarece puteți profita de unul dintre roboții dezvoltați pentru platformă pentru a automatiza procesul.

Pentru comunicarea cu clienții dvs., explorați automatizarea marketingului. Este important să vă faceți timp pentru a construi și a curăța lista de e-mail, dar nu ajută deloc dacă nu știți ce să faceți cu ea. Verificați într-o platformă de marketing prin e-mail și stabiliți declanșatori ppentru a trimite cele mai bune oferte la momentul potrivit.

Implicați-vă mai mult în procesele de afaceri.

Căutați oportunități de automatizare și simplificare a fluxurilor de lucruri care se bazează pe foi de calcul.

Reconsiderați comunicările de afaceri dacă sunteți copleșiți de e-mail.

Sursa foto: Unsplash