Cum să alegi cadouri deosebite, pentru cei care le au pe toate

Elena Miu, primul gift concierge din Romania si proprietar al magazinului de cadouri de lux My Man

Care este clientela care apelează la serviciile de gift concierge MyMan?

Avem o clientelă diversă. Un profil succint ar fi: persoane civilizate, cu un venit mediu spre mare, mult bun simț, în căutare de frumos.

Ca proporție, doamnele au întâietate. Ele sunt, de regulă, cele desemnate fie de către colegii de muncă, fie de către familie, să aleagă cadoul pentru sărbătorit.

Iar intervalul de vârstă 25-45 de ani este dominant, așa că oricât de moderni sau hightech sunt, un cadou clasic completează perfect orice interior.

Având decorațiuni și mici obiecte de mobilier pentru casă sau birou, mulți clienți își cumpără pentru propria plăcere, pentru propriul cămin un obiect de decor care ține fie de o pasiune, fie de o completare inedită a spațiului de acasă sau a biroului.

Și care sunt nevoile lor, de cele mai multe ori? De ce aleg să apeleze la un gift concierge?

În practica de zi cu zi, ne întâlnim frecvent cu doleanța ”Dorim un cadou pentru cineva care le are pe toate”. Chiar și în aceste cazuri, am reușit să găsim mai de fiecare dată soluții. Doar în câteva situații nu s-au potrivit cadourile noastre pe personalitatea sărbătoritului.

Apoi, mai sunt cei care nu știu cât de potrivit este un anumit cadou pentru ocazia pe care o au: care este cadoul potrivit, spre exemplu, pentru o zi de nume, un șef în vârstă sau pentru aniversarea anilor de căsnicie a nașilor.

Lipsa timpului este, iarăși, un factor important în luarea unei decizii și atunci intervenim noi.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •