Cum să alegi cadouri deosebite, pentru cei care le au pe toate

Elena Miu, primul gift concierge din Romania si proprietar al magazinului de cadouri de lux My Man

Sunt românii pregătiți financiar pentru serviciile de gift concierge și cadourile de lux?

Credem că da. Clienții au mereu în vedere raportul calitate-preț. Nu putem oferi, totuși, o statistică, dar din observațiile noastre, clienții sunt orientați către calitate și sunt conștienți că acest atribut are niște costuri mai ridicate.

Unii sunt reticenți să apeleze la serviciile de gift concierge pentru că simt că „trișează”, într-un fel, pentru că nu aleg chiar ei cadoul. Ce părere aveți?

Oamenilor, în general, le e teamă să nu cadă în capcana cadourilor generice. Nu este nici o rușine să ceri ajutorul atunci când vrei să alegi un cadou, ba mai mult, arată faptul că îți pasă. Nu toți oamenii pot alege cadoul ideal, mai ales când sunt presați de timp. Un Gift Concierge facilitează acest proces și păstrează, în același timp, partea de suflet a cadoului.

În cazul magazinului My Man online, informațiile pe care le punem pe site, în descrierea fiecărui produs ușurează, cumva, alegerea cadoului. Spre exemplu, pentru unele dintre statuetele din rășină și bronz avem descrieri care țin de zona mitologiei, fiind reprezentări ale unor zeități, personaje mitice, ale căror caracteristici, transpuse în zilele noastre, se pot constitui în cadouri memorabile: unui bărbat întreprinzător, curajos, îi putem sugera statueta Atlas, unui iubitor de filosofie, Socrate sau Platon etc.

Așadar, parte dintre clienti își pot face deja o idee ce cadou poate fi potrivit, iar ajutorul nostru vine ca o completare în acest sens.

Pentru timpul tău liber: În vizită la Palatul Cotroceni

  •  
  •  
  •  
  •  
  •