Reputaţia Noblesse, o construcţie bazată pe valori

Reputaţia Noblesse, o construcţie bazată pe valori

De recrutare, cine se ocupă?

Fiecare, pe departamentul lui. La Noblesse Interiors – soţul meu, la celelalte – eu. Dar am responsabilizat şi şefii de departamente, aşa încât noi vedem doar candidaţii de pe lista scurtă.

De câtă vreme faceţi echipă cu soţul dvs.?

Din 1999, de 16 ani. Eu mi-am recrutat soţul pe vremea când lucram, în Bacău, la o firmă franceză de mobilă, pe postul de asistentă a directorului general, adică pe postul de „omul care face tot”. Compania se dezvolta, aveam nevoie de ingineri în industria lemnului, iar soţul meu avea această calificare. Eram amândoi tineri, a fost dragoste la prima vedere. Practic, de atunci a început povestea noastră de dragoste. Iar în 2004, ne-am şi căsătorit. Am lucrat împreună din acel moment, iar când am plecat, am plecat amândoi, pe drumul nostru.

Am mai rămas un an în Bacău, iar apoi, am venit în Bucureşti. La Bacău, pornisem deja compania, cu o investiţie minimă, de oameni obişnuiţi: 40.000 de euro, strînşi din salariile noastre si business-ul propriu deschis in 2002 . Eram şi manageri la firma franceză, dar aveam şi o firmă de consultanţă. Ce e drept, avusesem nişte salarii bune, dat fiind că lucrasem pe poziţii de top management. Iar ele au fost completate de businessul nostru de consultanţă. Şi de ajutorul divin. Se pare că Dumnezeu a ţinut cu noi. Contează şi asta.

Deci, aţi venit cu rolurile învăţate la Bucureşti…

Da, aveam amândoi competenţe acumulate în zona tehnică, de cunoaştere a pieţei mobilierului, de marketing, de managementul afacerilor şi de atitudine, nu în ultimul rând.

3După iureşul unei zile, când reveniţi la viaţa personală, de familie, la cele două fetiţe, de 11 şi respectiv, şase ani?

Revenim târziu, pe la şapte sau opt seara, dar fetele înţeleg acum ce fac mami şi tati la job. Sâmbata şi duminica, dacă lucrăm, le luăm şi pe ele aici, aşa că au devenit parte din business, într-un fel. La fel ca şi Oscar, cel mai tânăr membru al familiei Noblesse, un pui de beagle, care pontează în fiecare zi, la firmă.