Angajatori de TOP București. Urmează ediția Virtuală

Angajatori de TOP București. Urmează ediția Virtuală

Din feedback-ul primit, vizitatorii ediției din această primăvară au apreciat oferta de joburi, programele de internship și trainee pentru care angajatorii au recrutat, numărul mare de companii care au fost prezente cu stand în cadrul evenimentului, subiectele abordate în cadrul workshop-urilor și sesiunile tehnice TechTalks, dedicate pasionaților de IT. De asemenea, 90% dintre vizitatori, au afirmat că și-au găsit minim un job pe profilul lor, în domeniul căutat, în cadrul Angajatori de TOP și că vor recomanda evenimentul celor care vor să se angajeze.

Pe acelaşi subiect: Începe cel mai mare târg de cariere: 100 de companii. 5000 de joburi

După ediția din București, evenimentul Angajatori de TOP continuă săptămâna viitoare cu o ediție virtuală, pe www.hipo.ro, în perioada 3-16 aprilie. Participarea la Angajatori de TOP Virtual este gratuită și se desfășoară pe o platformă online, găzduită de portalul de carieră www.hipo.ro. Participanții trebuie să își creeze un cont şi un CV pe site-ul www.hipo.ro, iar ulterior pot interacţiona cu platforma 3D a evenimentului, vor putea vizita standurile online ale companiilor, pot vizualiza joburile disponibile şi cerinţele solicitate de angajatori, respectiv pot aplica la joburi şi se pot înscrie la seminarii online (webinarii).

Evenimentele de carieră virtuale precum Angajatori de TOP Virtual devin canale importante de recrutare, fiind instrumente utilizate frecvent în alte țări pentru eficientizarea proceselor de selecție. Angajatori de TOP Virtual este primul eveniment de acest tip lansat în 2013, de www.hipo.ro. Principalul avantaj oferit de acest tip de evenimente online este dat de accesibilitate, participarea este facilă indiferent de oraș, din propria locuință, prin intermediul laptopului sau a calculatorului.

Câteva dintre companiile care au confirmat prezența la Angajatori de TOP Virtual sunt: Microsoft, Accenture, DB Global Technology, Kaufland România, Coca-Cola HBC România, Oracle, IBM, Grup Renault România, Kellogg’s, McDonalds România, Genpact, Pepsico, Federal-Mogul Motorparts, HP, Deloitte, P&G, DB Schenker, Carrefour, AMOMA.com, Schneider Electric, Hewlett Packard Enterprise, Raiffesen Bank.