Metigla, o companie a oamenilor, într-un domeniu dominat de tehnologie și robotizare

Metigla o companie a oamenilor intr-un domeniu dominat de tehnologie si robotizare

De-a lungul anilor, Metigla a acumulat în portofoliu proiecte inovatoare, generate de provocările apărute. Unul dintre acestea a fost reprezentat de acoperișul platformei de la Măgurele. “Acesta a fost un proiect la care doar autorizarea produsului respectiv a durat trei luni. A fost o provocare extrem de mare pentru a construi un produs care să răspundă anumitor nevoi și cerinţe. S-a colaborat strâns pentru construcţie inclusiv cu echipa de proiect a Grupului Strabag.” Printre celelalte proiecte mari în care Metigla s-a implicat, menţionăm: realizarea acoperișului Bibliotecii Naţionale, depozitul central al Poștei Romane din Cluj, Ford Craiova, bazinul olimpic de la Otopeni, dar și cel de la Buzău, uzina Pirelli din Slantina.

Liviu Mistodinis ne-a mărturisit că zona de consiliere este una extrem de importantă pentru Metigla. “Atunci când primim o comandă de proiect, echipa tehnică-comercială este direct implicată în analizarea ei. Mergem dincolo de livrarea fix a comenzii cerute, prin oferirea celei mai sigure și sustenabile soluţii.”

În cei 18 ani de activitate pe piața locală, compania Metigla și-a dovedit stabilitatea, nu doar prin dezvoltarea unei echipe puternice de specialişti, de aproximativ 100 de angajați la începutul anului 2018, ci şi prin diversificarea gamei de produse pentru toate segmentele acoperite de companie: industrial, rezidențial și pluvial, precum şi extinderea spațiilor de producție și depozitare, capacitatea de producție depăşind 30.000 de tone anual.

Rebranding şi apoi robotizare, pentru simplificare, creşterea eficienței și a acurateții în procesul de producție

“Rebrandingul din acest an, în care am preluat denumirea celui mai cunoscut brand al nostru, va fi însoțit de cel mai amplu program de investiții al companiei din ultimii 18 ani. Obiectivul final este creșterea competitivității produselor Metigla și extinderea companiei la nivel național și internațional”, a menţionat Mistodinis.

Citește și 4 elemente definitorii pentru rolul și activitatea unui lider