„Se observă o înclinație tot mai mare a agenților imobiliari spre educare și profesionalizare” – Răzvan Cuc, Preşedinte RE/MAX România

Se observa o inclinatie tot mai mare a agentilor imobiliari spre educare si profesionalizare - Razvan Cuc, Presedinte RE MAX Romania - 1

În ultimul timp, reprezentanții RE/MAX au observat o accentuare a interesului agenților pentru educație și profesionalizare, tendință care, conform spuselor acestora, se va menține în următorii cinci ani, în paralel cu o creștere permanentă a numărului de agenți. „Pe lângă abilitățile standard necesare oricărui agent, un profesionist care activează în domeniu știe să lucreze eficient, să asculte activ clienții și să-și clădească relații de lungă durată. Poate cel mai important, profesioniștii dețin o pasiune sau o motivație intrinsecă pentru meseria lor, pe care o alimentează constant cu pregătire continuă și deschidere către noutățile din domeniu”, a precizat Răzvan Cuc.

Totodată, tendința observată la nivel de profesie, merge spre un interes tot mai crescut al agenților care au acumulat o oarecare experiență profesională, care au făcut cursuri de specializare și au deja un nucleu de clienți bine stabilit, de a-și deschide propriile afaceri, precum și agenții francizate RE/MAX.

Legat de avantajele de a lucra într-o agenţie imobiliară faţă de lucrul pe cont propriu, Răzvan Cuc a spus: „În cadrul unei agenții, te poți forma atât pe plan profesional, cât și personal prin prisma faptului că ai acces la cunoștințele, experiența și rețeaua agenției, dar, și mai personal, iți poți șlefui abilitățile datorită interacțiunii cu profesioniști și pasionați ai domeniului.”

În scopul educării pieței și a susținerii domeniului, RE/MAX România încearcă să transfere cât mai mult din experiența proprie către cei interesați, organizând constant evenimente și traininguri educaționale.

USe observa o inclinatie tot mai mare a agentilor imobiliari spre educare si profesionalizare - Razvan Cuc, Presedinte RE MAX Romania - 3n exemplu în acest sens este „Power up your business – team building with Momentum!”, care va avea loc în data de 4 octombrie 2018, în București, la Ramada North. Trainingul, susținut pentru prima dată în România, va trata multe subiecte de interes în domeniul imobiliar, precum: construirea unei echipe, modele de business de echipă, de la agent la lider etc. Evenimentul îl va avea ca invitat principal pe Gil Li-ran, International Trainer & Speaker RE/MAX, unul dintre primii traineri internaţionali specializați în Eeal Estate. Mai multe detalii, precum informații despre înscrierea la eveniment, se pot regăsi pe website-ul RE/MAX.

Legat de infiltrarea Inteligenţei Artificiale în meseria de agent imobiliar, Răzvan Cuc, Președinte RE/MAX  a precizat: „Din domeniul imobiliar nu va disparea factorul uman, deoarece nu s-a inventat și nu se va inventa curând o aplicaţie pentru încredere.”

Foto: Pixabay

Citește și Ingredientul esențial pentru a construi echipe performante