MVP Academy 2017: Investiții totale de 1,7 milioane de euro şi înscrieri pentru a patra ediţie

MVP Academy 2017: Investiții totale de 1,7 milioane de euro şi înscrieri pentru a patra ediţie

Mai multe detalii despre rezultatele absolvenților programului de accelerare MVP Academy sunt prezentate în raportul de evaluare disponibil online pe site-ul programului.

MVP Academy 2017 – Criterii de selecție

Programul de accelerare MVP Academy continuă cu cea de-a patra ediție. Fondatorii și echipele cu un parcurs profesional solid, care dezvoltă produse tehnologice cu potențial global sunt invitați să aplice până duminică, 19 februarie 2017, completând formularul de înscriere disponibil online pe site-ul programului www.mvpacademy.co.

În plus, cei care vor să afle mai multe detalii despre program vor avea ocazia să intre în contact cu o parte din mentorii și echipa MVP Academy în cadrul întâlnirilor organizate în mai multe orașe din țară printre care Iași, Timisoara, Cluj, București și Sibiu. Detalii despre acestea vor fi anunțate pe site-ul programului.

În perioada 6 martie – 8 mai, echipele selectate vor participa la zeci de ore de mentoring unu la unu cu specialiști locali și internaționali pentru a-și defini mai bine strategia de dezvoltare, funcționalitățile produsului și piața căreia se adresează. În plus, cele mai promițătoare dintre echipele MVP Academy pot primi investiție în schimbul unui procent minoritar din companie prin MVP Angels, rețea de investitori de tip angel asociată programului de accelerare.

Pentru a fi acceptate în program startup-urile trebuie să dezvolte un produs în domeniul tehnologiei, să aibă un prototip funcțional, să targeteze o piață globală și să fie dedicați dezvoltării afacerii. Participarea la programul de accelerare MVP Academy este gratuită și aplicațiile sunt deschise până duminică, 19 februarie 2017, pe website-ului programului.

Citeşte şi MVP Academy: Ce startup-uri au absolvit programul şi câte au atras investiţie