“Antrenăm starea de bine”, workshop-uri pentru dezvoltarea managerială

Compania de training EXEC-EDU a lansat o serie de workshop-uri și ateliere care să pună într-o nouă lumină conceptul de dezvoltare managerială. Adresate segmentului corporate, dar și antreprenorilor, programele se vor desfășura sub sloganul “Antrenăm starea de bine”.

EXEC-EDU își propune ca, din acest an, să completeze cursurile de management și leadership cu o serie de workshop-uri și ateliere care să pună într-o nouă lumină conceptul de dezvoltare managerială. Temele pe care se vor axa programe oferite managerilor și antreprenorilor sunt well-being și dezvoltare personală.

Primul eveniment din această gamă, desfășurat în parteneriat cu Desprespa.ro, a avut loc pe 30 martie și l-a avut ca invitat special pe Avisek Majumdar, profesor acreditat de yoga și terapeut.

Potrivit unui comunicat de presă remis redacției, lansarea noii direcții vine în întâmpinarea unei nevoi tot mai des resimțite de absolvenții și clienții EXEC-EDU, aceea de a cultiva nu numai dezvoltarea de abilități, ci și o atitudine echilibrată asupra vieții.

”În mod evident, succesul este în strânsă legatură cu împlinirea personală. Liderii sunt, în primul rând, oameni. Cunoștințele și aptitudinile nu sunt suficiente, succesul mai depinde și de atitudine. Un lider se simte împlinit atunci când percepe viața ca fiind frumoasă și este capabil să contribuie și să se dezvolte. Așadar întreg procesul de training va fi re-gândit dintr-o nouă perspectivă, având în centru omul, ca un întreg armonios”, a spus dr. Lavinia Rașca, directorul general EXEC-EDU.

Pentru a crea această nouă serie de cursuri, EXEC-EDU apelează la cei mai buni specialiști în managementul stresului, nutriție sau strategie personală.

Despre EXEC-EDU 

Compania EXEC-EDU -€creata de școala de afaceri ASEBUSS – oferă cel mai diversificat portofoliu de cursuri de management și leadership standard și adaptate – peste 40, de la module intensive la programe complexe, de 4-9 luni și training personalizat pentru companii. EXEC-EDU este unul dintre cei mai importanți jucători pe piața programelor complexe de instruire managerială și consultanță din România.

(Foto: EXEC-EDU)