Arta de a avea întotdeauna dreptate

Fundația Calea Victoriei organizează, începând de vineri, 13 februarie, de la ora 19, cursul “Arta de a avea întotdeauna dreptate”, susţinut de Alin Comşa, Co-Fondatorul „Self Trust Academy” și lector la Institutul Bancar Român.

Participanții la acest curs vor înțelege care sunt pârghiile care ne fac să fim crezuți. A avea dreptate este una dintre dorințele pe care majoritatea oamenilor o au. Oratoria, retorica, dialectica sunt instrumente care pot fi folosite astfel încât „adevărul“să fie mereu de partea noastră.

Arthur Schopenhauer ne invita să apelăm la o serie de strategeme care să ne dea dreptate înTOTdeauna. Şi tot el spunea că suntem născuți cu dorința genetică de a avea dreptate, chiar și atunci când, de fapt, nu o avem. Poate de aceea, marele filozof, născut în Polonia, obișnuia să-și certe câinele numindu-l: „Omule!”.

Un discurs persuasiv înseamnă mai mult decât o construcție atentă a speach-ului, înseamnă, în primul rând, să înțelegi ce așteaptă auditoriul. Participanții la acest seminar vor afla ce și cum este recomandat să spunem, astfel încât să avem întotdeuna dreptate.

Cursul este organizat în două ședințe, una pe săptămână, fiecare a câte două ore.

Training curricula:

  • Pattern de gândire – să înţelegem cum gândeşte celălalt
  • Logica și dialectica
  • Retorica și oratoria
  • A avea dreptate / a fi crezut / a spune adevărul
  • Discurs persuasiv
  • Strategii de susținere a ideilor
  • Pretenția de a avea înTOTdeauna dreptate

Lector: Alin Comşa

Data începere: 13 februarie 2014; Ora curs: 19

Număr ateliere: 2; Frecvența: săptămânal, vinerea

Vârsta minimă: 18 ani

Cost: 110 lei (2 ședințe);

Loc desfășurare: Fundația Calea Victoriei – Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (în apropierea Rondului Pache Protopopescu și a Bisericii Sfânta Vineri – Bd. Corneliu Coposu)

Înscriere la contact@victoriei.ro

Detalii la www.victoriei.ro