Atelier de networking: arta de a stabili și menține relații

Fundația Calea Victoriei vă invită începând din 18 februarie, de la ora 19, la Atelierul de networking: Arta de a stabili și menține relații, susținut de specialistul în comunicare și dezvoltare, Cristian Ezri.

Vino să înveți cum să folosești capitalul social pe care îl deții. El poate valora mult mai mult decât ne dăm seama la prima vedere și, în mare măsură, depinde de noi cum îl valorificăm: îl explorăm și îl dezvoltăm sau, pur și simplu, îl ignorăm.

Networking-ul sau, mai bine zis, arta de a stabili, menține sau întrerupe relații, ar trebui să devină o a doua natură pentru omul modern. Indiferent dacă lucrezi într-o corporație, ești antreprenor, director de companie sau student, acest atelier va funcționa pentru tine pentru că vom lucra şi în grup, dar şi fiecare cu sine însuşi.

Călătoria va avea patru stații (ședințe):

Prima stație – fundamentele: starea de spirit potrivită, ce este networking-ul și ce nu este, false credințe despre networking, blocaje, autoevaluare

A doua stație – despre noi: abilități, istoria networkingului, tipuri de networking, tipare de comunicare

A treia stație – despre ei: învață să analizezi!, branding personal, arta conversației, discursul în lift

A patra stație – din viaţa reală: follow-up și sisteme de sprijinire a activității, tips & tricks, recapitulare, marea încercare!

Lector: Cristian Ezri
Data începere: 18 februarie 2015; Ora curs: 19
Număr ateliere: 4
Frecvența zilnică: săptămânal, miercurea
Cost: 200 lei;
Locul desfășurării: Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (în apropierea Rondului Pache Protopopescu și a Bisericii Sfânta Vineri – Bd. Corneliu Coposu)
Înscrieri la contact@victoriei.ro
Detalii la www.victoriei.ro

(Foto: Open Data Institute Knowledge for Everyone/www.flickr.com)