Burse de până la 1.000 de euro la programul de Excelenţă în management Exec-Edu

Exec-Edu oferă antreprenorilor burse parţiale, de până la 1.000 de euro, la programul de Excelenţă în management care începe în 6 martie.

Cu ajutorul studiilor de caz şi al simulărilor de business, în doar şase luni, vei deprinde şi îţi vei exersa abilităţile manageriale, cunoscând în profunzime toate procesele unei afaceri, în ansamblul ei.

Nouă module-cheie pentru un antreprenor: strategie, contabilitate, simulare strategică, plan de afaceri, plan de marketing, comportament organizaţional, Supply Chain, finanţe, afaceri internaţionale.

Structura programului, pe scurt:

– 19 zile de curs, desfăşurate   alternativ,  vinerea şi sambăta, o dată pe saptămână (în perioada 6 martie – 24 iulie 2015) + 1 lună pentru susţinere examen şi proiect final;
– 9 experţi de top şi invitaţi speciali – lideri în comunitatea de afaceri;
– Peste 30 de studii complexe de caz şi aplicaţii, rezolvate în întâlniri de echipă, prin schimb de idei şi opinii cu alţi manageri experimentaţi;
– Exersarea competenţelor în cadrul simulării strategice MANSTRAT, desfăşurate în afara Bucureştiului în weekend-ul rezidenţial;
– Un proiect final practic şi aplicat.

Simularea de business MANSTRAT are la bază o aplicaţie software şi reprezintă o experienţă de învăţare unică. Pe parcursul a 4 runde intense de joc în echipe, MANSTRAT reproduce contextul real, într-un mediu lipsit de riscuri, fiind simulate activităţi de cercetare, producţie, investiţii, aprovizionare, marketing, finanţe, resurse umane.

Programul se adresează:
– Managerilor de top sau de mijloc
– Antreprenorilor
– Liber profesioniştilor (medici, avocaţi, contabili)

În calitate de absolvent al cursului de Excelenţă în management, în următorii doi ani, poţi accesa programul MBA ASEBUSS, beneficiind de o reducere de 3.240 de euro. Concret, dacă vrei un titlu MBA, îţi deduci integral investiţia iniţială, beneficiind între timp de creşterea competenţelor şi intrând într-o comunitate de elită. 

Înscrierea pentru bursa parţială de studiu se face pe baza transmiterii unui CV în limba română la oanas@asebuss.ro, până la data de 23 februarie. Bursele se vor aloca exclusiv antreprenorilor care deţin o afacere care funcţionează de minimum şase luni, cu maximum 50 de angajaţi.

Câştigătorii vor fi desemnaţi în data de 27 februarie şi vor fi anunţaţi pe site-ul www.exec-edu.ro.