Curs demo EMBA ASEBUSS

Competenta se perimeaza rapid

Chiar dacă invitaţia noastră te prinde în febra pregătirilor pentru sărbătorile de Paşte, îţi recomandăm să-ţi planifici agenda din timp şi să-ţi rezervi un loc la „Strategic Thinking – Anticipate Changes|Create Opportunities, un curs demo marca ASEBUSS Executive MBA, susţinut de către Prof. Lavinia Raşcă, pe 22 aprilie.

Cursul demo se adresează celor implicaţi în luarea deciziilor strategice într-o companie, la nivel de top şi middle management. Indiferent dacă intenţionezi să urmezi un EMBA sau nu, acest curs demonstrativ îţi va folosi în activitatea ta curenta de manager sau antreprenor, întrucât vei afla mai multe despre:

– Elementele-cheie ale unei strategii de succes;

– Factorii de succes în implementarea strategiei;

– Cele cinci tipuri de strategii competitive.

Lavinia Raşcă este unul dintre experţii cu o contribuţie importantă la dezvoltarea şi perfecţionarea practicilor de management din România. Formată la cele mai prestigioase şcoli de business din lume, ea este apreciată pentru calitatea şi aplicabilitatea cursurilor de strategie şi antreprenoriat pe care le susţine atât în cadrul programelor Executive MBA şi MBA ASEBUSS, cât şi în cadrul cursurilor pentru manageri organizate de EXEC-EDU.

Programul româno-american Executive MBA, organizat în parteneriat cu Kennesaw State University, Atlanta, este primul de acest tip adus în România, cu o prezenţă de peste 20 ani în piaţa educaţiei manageriale. Cei aproape 1.200 de absolvenţi ai săi reprezintă cea mai mare comunitate de alumni din ţară.

Următorul program Executive MBA va lua startul în octombrie 2015, iar înscrierea are loc în sesiunea de early-booking (6 aprilie – 15 mai), pentru a beneficia de discountul de 2.000 euro.

Programul zilei

18:30-19.00, Prezentarea programului Executive MBA 2015;

19.00-20.15, Strategic Thinking – Anticipate Changes|Create Opportunities

Vino, deci, pe 22 aprilie să ne cunoşti şi să afli mai multe despre programul ASEBUSS Executive MBA 2015!

Participarea la acest curs nu presupune o taxă, însă este necesară înscrierea în avans la adresa de email: emba@asebuss.ro sau la telefon 0722.368.602. Confirmarea are loc individual, pe baza locurilor rămase disponibile.