IMM Forum 2015: Trei zile de workshop-uri, seminarii, conferinţe şi dezbateri cu experţi

Între 12 și 14 martie 2015 va avea loc cea de-a patra ediţie a IMM Forum, cel mai complex eveniment B2B adresat întreprinderilor mici și mijlocii. Timp de trei zile vor avea loc sesiuni intense de workshop-uri, seminarii, conferinţe şi dezbateri cu experţi, menite să contribuie la dezvoltarea mediului antreprenorial românesc. 

Evenimentul reuneşte atât oameni de afaceri cu experienţă, cât şi tineri antreprenori, interesaţi de oportunităţi de networking şi dezvoltare profesională.

La eveniment vor participa firme de consultanţă, bănci, instituţii financiare cu produse specifice pentru IMM-uri, fonduri de garantare, precum și instituţii private cu proiecte pentru IMM-uri. De asemenea, vor participa și reprezentanți de seamă ai Ministerului Economiei, Grupului SACE (aparţinând de Ministerul Economiei din Italia), Asociaţiei de Standardizare din România, Institutului Naţional de Statistică, Fundaţiei Post-Privatizare, Asociaţiei Consultanţilor în Management din România (AMCOR).

”Aceştia vor prezenta antreprenorilor prezenţi surse de informaţii şi soluţii la zi pentru problemele pe care le întâmpină pe parcursul derulării afacerilor proprii. Evenimentul îşi propune să sprijine mediul de afaceri din România şi să creeze oportunităţi de întâlnire între autorităţi, firme care oferă servicii pentru IMM-uri şi reprezentanţi ai acestora din urmă”, potrivit imm-expo.ro.

Programul forumului

IMM Forum 2015 se va desfășura la Romexpo, în sala Titulescu. Programul va fi următorul: 12-13 martie, între orele 10.00-18.00, iar pe 14 martie, între 10.00-16.00.

În prima zi a forumului, în intervalul orar 11.30-13.30, după deschiderea oficială, se va organiza o dezbatere între organismele guvernamentale şi cele nonguvernamentale, organizată de Romexpo şi partenerii săi (Ministerul Energiei, Intreprinderilor Mici şi Mijlocii şi Mediul de Afaceri, Patronatul Tinerilor Întreprinzători şi Consiliul Naţional al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din România).

În cea de-a doua zi a forumului, între orele 10.00-14.00, Business Woman va organiza cea de-a 2 ediţie a Business Woman Day. Tot pe 13 Martie, în intervalul orar 14.30-15.30, BNI România va organiza o sesiune de networking.

(Foto: imm-expo.ro)