Jonathan Shieber, de la TechCrunch, va ține un workshop pentru antreprenori, în București

Jonathan Shieber, senior editor TechCrunch și CrunchBase, vine pentru prima oară în România, unde va ține trei conferințe. Prima va avea loc la Cluj, pe 3 martie, iar pe 5 și 6 martie Shieber va vorbi la București.

Cele trei workshop-uri sunt dedicate antreprenorilor, startup-urilor, dar și profesonistilor din PR. În acest sens, primul workshop de la București va fi pentru antreprenori și startup-urilor, în timp ce al doilea este dedicat agențiilor de comunicare și publicitate.

„E o oportunitate perfectă pentru ca România să iasă în evidență și să-și crească vizibilitatea, atunci când vorbim de presa internaționala de tehnologie. Startup-urile și hub-urile vor avea șansa să discute direct cu un senior de la TechCrunch și, poate, vom avea șansa să deschidem drumul către viitoare articole despre România și companiile locale”, a declarat Bogdan Savonea, fondator Rat Labs si The Pole Society, organizatorul evenimentelor.

Biletele costă 99 de euro până pe 19 februarie, în regim Early Bird. După această dată, vor putea fi cumpărate cu 150 de euro.

Cine este Jonathan Shieber

Jonathan Shieber este senior editor la TechCrunch și CrunchBase. Înainte de acest moment, a fost senior reporter la Dow Jones & Co, scriind despre investiții private, piața de capital și tehnologie verde în New York și Shanghai.

După ce a ajuns în echipa TechCrunch și CrunchBase, Jonathan a avut misiunea de a identifica semnalele din piață și a observa încotro se îndreaptă investițiile private.

(Foto: TechCrunch/www.flickr.com)