Program MBA: ”Challenges in Launching and Growing Your Company”, pe 31 martie

Pe 31 martie, ASEBUSS vă invită să participați la sesiunea ”Challenges in Launching and Growing Your Company”, un curs demo din programul Master of Business Administration (MBA).

Evenimentul va începe la ora 19.00 și va fi susținut de către Lavinia Rasca. Câteva dintre subiectele care vor fi puse în discuție pe 31 martie se referă la: profilul unui antreprenor de succes, managementul creșterii și căutarea de investitori.

Programul MBA se adresează participanților care au propria companie, dealeri, francizori, manageri de proiect, profesioniștilor cu (minimum) 2 ani de experiență profesională care au o abordare intraprenorială în cadrul companiilor unde lucrează, precum și celor care au profesii liberale și intraprenorilor.

Participarea la prezentare este gratuită, în baza confirmării individuale și în limita locurilor disponibile, potrivit comunicatului de presă al ASEBUSS.

Programul Master of Business Administration, orientat către antreprenoriat (MBA), a fost lansat în 2013 și completează cu succes oferta existentă, respectiv programul Executive MBA organizat de ASEBUSS în parteneriat cu Kennesaw State University, Atlanta.

Lavinia Rasca este unul dintre experţii cu o contribuţie importantă la dezvoltarea şi perfecţionarea practicilor de management din România, formata la cele mai prestigioase şcoli de business din lume. Este apreciată pentru calitatea şi aplicabilitatea programelor pe care le-a susţinut pentru manageri, în EXEC-EDU, cât şi a cursurilor de strategie şi antreprenoriat din programul EMBA si MBA ASEBUSS.

(Foto: System One Gang/www.flickr.com)