Robin Sharma vine la Bucureşti

Victimă sau lider?

Unul dintre cei mai proeminenţi lideri în leadership la nivel internaţional, Robin Sharma, revine la Bucureşti pentru a susţine seminarul “Best performance tactics for success”, în data de 17 septembrie 2015, la Centrul de Conferinţe de la Alexander Hotel.

Seminarul se adresează cu precădere liderilor, managerilor şi antreprenorilor care doresc să ridice moralul angajaţilor lor, să le sporească încrederea în organizaţia pe care o conduc şi să crească productivitatea afacerilor lor, în aceste vremuri tumultoase. Participanţii vor putea afla noi tactici şi vor deprinde noi abilităţi de leadership de la unul dintre cei mai buni oratori motivaţionali, vor interacţiona cu oameni care împărtăşesc valori comune, pasionaţi de leadership, din diverse domenii de activitate, şi se vor conecta cei mai importanţi jucători din mediul de business, din România şi nu numai.

Robin Sharma este iniţiatorul conceptului „lider fără titlu”, care explică de ce calităţile de leadership nu au nimic de-a face cu funcţia trecută pe cartea de vizită sau cu mărimea biroului. Nici cu suma pe care o câştigăm sau cu hainele pe care le purtăm. Leadership, în viziunea lui Sharma, înseamnă o filosofie. O atitudine. O stare de spirit. Un mod de a proceda. Şi stă la îndemâna oricăruia dintre noi, indiferent cu ce ne ocupăm în cadrul unei companii. În exclusivitate pentru România, Robin Sharma va vorbi despre cele mai bune practici ale liderilor fără titlu, despre tacticile de performanţă necesare pentru a ridica standardele de calitate ale muncii de zi cu zi, despre tacticile celor mai bune companii, despre cultura câştigătorilor şi cele patru chei ale unei echipe performante şi, nu în ultimul rând, despre lecţii de leadership personal pentru a face faţă acestor timpuri.

Organizatorul acestui eveniment este Anca Pascu, CEO de la Diamond Experience. Cu o experienţă de peste 14 ani în vânzări, marketing şi organizare de evenimente, ea este pasionată de tot ceea ce înseamnă dezvoltare personală, leadership şi depăşirea propriilor limite.

Manager Express (http://www.managerexpress.ro/) este partener al acestui eveniment, despre care puteţi citi mai multe pe www.robinsharmabucuresti.ro.