”Innovation Summit”: Eveniment dedicat inovației în business, pe 26 mai

România este privită ca fiind un ”inovator modest”, cu performanţe semnificativ mai scăzute decât media UE în materie de inovație în business. În acest context, Innovation Summit 2015 se prezintă ca un eveniment în cadrul căreia participanții pot căpăta experienţă inovativă completă, atât cognitiv, cât şi sensorial.

Innovation Summit este evenimentul dedicat în exclusivitate inovaţiei în business, ce va avea loc pe 26 mai, la Radisson Blu Bucharest. Ajuns la cea de-a treia ediţie, evenimentul continuă promovarea potenţialului neexploatat în materie de inovaţie atât al Romaniei cât şi al regiunii CEE.

Anul acesta, organizatorii au decis ca evenimentul să aibă o structură nouă, rezultată în urma fuziunii celor două direcţii principale pe care au fost construite ediţiile anterioare şi anume Think, partea teoretică şi strategică a evenimentului şi Make – partea de noţiuni aplicate. Mixul de sesiuni teoretice și practice va permite participanţilor să dobândească atât noţiuni strategice, cât şi instrumente şi tehnici menite să îi ajute în dezvoltarea unei culturi inovative în cadrul companiilor pe care le conduc sau în care activează, potrivit unui comunicat de presă.

De ce este nevoie de Innovation Summit

În contextul în care România este privită ca fiind un ”inovator modest”, având o performanţă în materie de inovare semnificativ mai scăzută decât media UE, se resimte puternic nevoia creşterii susţinute a numărului de companii si întreprinderi inovatoare care să activeze pe piaţa românească. Aceeasi tendinţă se manifestă şi în alte ţări din regiune. Aşadar, Innovation Summit militează pentru implementarea unei culturi a inovaţiei la nivelul tuturor organizaţilor din CEE.

”Diversitatea unghiurilor din care este abordată inovaţia, calibrul speakerilor, aplicabilitatea practică a conceptelor şi exclusivitatea audienţei, sunt argumentele principale ale faptului că Innovation Summit este locul ideal pentru liderii vizionari care inţeleg că inovaţia este un proces continuu, necesar şi indispensabil oricărei afaceri” a declarat Cristian Hossu, iniţiatorul summit-ului.

Speakerii vor susţine prezentări inspiraţionale şi interactive pentru a crea o perspectivă cât mai cuprinzătoare asupra modului în care inovaţia poate fi abordată pentru a reinventa sau a da mai multă forţă businessului. În cadrul evenimentului, sesiunile vor aborda o arie complexă de teme privind inovarea şi schimbarea strategiei, a culturii organizaţionale, noi metode şi tehnici de gândire care ajută la dezvoltarea creativităţii în organizaţii, colaborarea, precum şi menţinerea spiritului competitiv şi rezolvarea problemelor în cadrul unui mediu inovativ.

Dincolo de conferinţă, conceptul evenimentului este completat de o expoziţie de elemente de inovaţie din design, artă vizuală şi tehnologie ce le permite participanţilor să acceseze o experienţă inovativă completă, atât cognitiv cât şi sensorial.

Accesul la eveniment se face pe bază de înscrieri online, mai multe detalii despre agendă și taxe găsiți AICI.