Young Managers Program – O tranziție lină și fără cucuie pentru managerii nou-promovați

“Nu înveți până nu te dai cu capul de pragul de sus” – așa spune o vorbă din bătrâni și așa e, de cele mai multe ori. Când vine vorba despre cum să înveți să fii un manager bun, indiferent de câte cărți ai citi și cât ai studia, proba de foc și adevărata formare încep atunci când ajungi în situația respectivă. Când promovarea pentru care ai muncit și la care ai visat se întâmplă, în sfârșit.

E minunat, te simți apreciat, munca ta e valorizată și respectată, însă nimeni nu ți-a spus cât de greu va fi de fapt. Înainte, trebuia să te conduci numai pe tine. Acum, ai de condus alți oameni, mai mult sau mai puțin pregătiți, de care depind performanța ta și viitorul tău profesional. Ai din ce în ce mai multe sarcini, obiective și oameni de mulțumit, iar așteptările de la tine sunt din ce în ce mai mari. Cum împaci toate așteptările, obiectivele și nevoile tuturor?

Puține organizații își pregătesc tinerii manageri pentru a face față statutului nou-dobândit, pentru tranziția de la specialist la manager și pentru obţinerea de performanţe în continuare.

Programul Young Managers li se adresează oamenilor aflați în acest moment, deloc ușor, al carierei lor. E greu de evitat să te dai cu capul de pragul de sus, însă nu trebuie să te și umpli de cucuie. Poți învăța de la cei mai experimentați, în așa fel încât tranziția să devină mai ușoară.

Am ales nouă teme pe care considerăm că orice manager ar trebui să le parcurgă și să le aprofundeze pentru a avea o bună înțelegere a unui business. Subiectele vor fi prezentate de specialiști care au foarte multe cunoștințe de împărtășit, care au experiența tranziției de la specialist la manager și multe exemple, studii de caz și sugestii de împărtășit. Programul cuprinde un mix de sesiuni de curs, studiu individual, coaching și mentoring. Opt dintre cei zece lectori din program sunt lectori și în programul de EMBA al MsM.

Cursuri și profesori:

 1. Financial Intelligence – Joy Chan
 2. Understanding Strategy – Florin Ilie
 3. Marketing Essentials – Robin vam Rozen
 4. Business Dynamics – Khaled Wahba
 5. Managing People – Adrian Stanciu
 6. SLX – Situational Leadership Experience – Viorel Panaite
 7. Project Management – Istvan Kocsolade
 8. Critical Thinking – Radu Atanasiu
 9. Managing Growth through Innovation – Sergiu Neguţ

Coaching – Mihaela Reese

Prima serie a programului va începe în luna mai, cursurile au loc de două ori pe lună, în weekend, iar programul durează trei luni. Prețurile sunt:

 • pentru o persoană înscrisă: 3.000 euro,
 • pentru 2-3 persoane din aceeași companie: 2.750 euro/persoană,
 • iar pentru 4 sau mai multe persoane: 2.500 euro/persoană.

Cursurile se desfășoară în limba română. Excepții vor fi cursurile unde profesorii sunt vorbitori de engleză sau cazul în care grupa de cursanți are cel puțin o persoană care nu vorbește limba română. Înscrierea se face prin completarea unui formular de înscriere și trimiterea lui împreună cu un CV la info@msmromania.org