Motivele pentru care orice start-up trebuie să facă SEO

Motive pentru care SEO e important pentru orice start-up

Datele SEO pot influența, de asemenea, alte decizii de afaceri. 

Dacă un cuvânt cheie se descurcă foarte bine, atunci puteți crea alte cuvinte cheie în afara celor care nu sunt căutate la fel de mult”, explică McGovern. „Sau, pot exista și alte cuvinte cheie de lungă durată pe care le puteți conduce și pe alte tipuri de trafic pentru conversii mai mari”. 

SEO construiește un public pe termen lung. Dacă plătești pentru reclamă, rezultate sunt pe termen scurt pentru un preț mare. SEO ajută afacerile să asigure vizitatorilor conținutul pe care aceștia îl vor. În schimb, să ai un trafic spike de moment cu o reclamă este costisitor și ineficient. SEO construiește o audiență în timp. 

„Cu cât mai bun și popular este conținutul tău, cu atât SEO va deveni mai puternic în timp deoarece și alte surse se leagă de conținutul tău, iar Google răsplătește faptul că furnizați informații de calitate și nu spam”, explică McGovern. 

Bineînțeles, SEO necesită o updatare continuă.  

Google își actualizează în mod constant algoritmii, ceea ce poate sau nu afecta afacerea dvs. „, adaugă el.

„Căutarea nu este o soluție unică, ci un proces constant de a rămâne la curent.” De aceea este important să stați la curent cu tendințele de marketing SEO în 2019. 

Sursa foto: Unsplash