CCIFER și CCEF confruntă stereotipurile care apar în cooperarea de afaceri dintre români și francezi

„Acest eveniment este o mare oportunitate de a descoperi poveștile, pentru unii necunoscute, care au cimentat relațiile economice dintre România și Franța și, de asemenea, ne oferă posibilitatea de a ne proiecta împreună în viitor”, a adăugat Eric Stab, Președintele CCEF pentru România.

Evenimentul reunește pentru o zi un număr impresionant de CEO, antreprenori și profesioniști de succes din România și Franța, din domenii-cheie ale economiei, precum: tehnologie & inovație, competitivitate, resurse umane, antreprenoriat, agricultura viitorului, energie, tendințe ale viitorului, responsabilitate socială.

Forumul oferă un cadru de discuție, de inspirație și de networking pentru oamenii de afaceri și pentru profesioniști din companii, antreprenori și jurnaliști cu interese în aceste domenii. Participanții sunt invitați la o adevărată căutare de “comori”, pentru a identifica resursele care se ascund sub stereotipurile despre cooperarea economică franco-română și care pot să-i ajute să înțeleagă mai bine mediul economic din România, oportunitățile și provocările, pentru a-și dezvolta propriile companii și cariere profesionale. Sesiunile se vor desfășura în română și franceză, cu traducere simultană. Participarea este gratuită și este deschisă și pentru oameni de afaceri, antreprenori și profesioniști din afara CCIFER.

CCIFER este o comunitate de afaceri fondată pe “savoir-faire”-ul francez și reunește  peste 550 de companii franceze și române, care reprezintă 18 miliard de euro și peste 125,000 de locuri de muncă. Companiile membre sunt lideri în mai multe sectoare de activitate care formează economia locală. CCIFER exprimă o poziție comună a societăților membre și a investitorilor francezi în România în dialogul cu autoritățile publice.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •