CIEL România digitalizează gratuit Ministerul Muncii şi firmele publice şi private

Softul CIEL Salarii Cloud este adaptat normelor legislative

Producătorul de software, CIEL România, ajută instituţiile publice şi firmele publice şi private să facă un pas în plus spre digitalizare, oferindu-le acces gratuit într-un soft de salarizare în Cloud pentru a gestiona eficient, rapid şi fără erori documente şi date privind angajaţii, activitatea şi plata salariilor.

Instituţiile şi firmele care vor să folosească CIEL Salarii Cloud vor accesa aplicaţia prin creare de cont la https://cloud.ciel.ro/. Dezvoltat cu ajutorul tehnologiei Cloud, softul de salarizare nu necesită instalare; el poate fi folosit de către utilizator de oriunde şi oricând, de pe orice dispozitiv, PC, laptop, telefon sau tabletă, cu conexiune la Internet.

“Înfruntăm toţi vremuri destul de dificile şi imprevizibile şi cred că este momentul să fim mai empatici, mai înţelegători, mai uniţi, şi la nivel personal, şi la nivel de business, şi să ajutăm, dacă putem, şi antreprenorii, şi angajaţii să reducă din cheltuieli şi să treacă mai uşor prin perioada de pandemie. Astfel, pentru că ne-a atras atenţia iniţiativa Ministrului Muncii de a digitaliza relaţiile de muncă şi pentru că misiunea noastră este să ajutăm companiile să își optimizeze activitatea prin tehnologie, vrem să accelerăm procesul de digitalizare în România. Oferim acces gratuit oricărei organizaţii, fie publică, fie privată, în softul de salarizare CIEL Salarii Cloud pentru a administra documentele angajaţilor şi plata salariilor. Trebuie doar să acceseze aplicaţia şi noi oferim tot sprijinul dacă este nevoie de informaţii suplimentare”, declară Roxana Epure, CEO CIEL România.

Softul CIEL Salarii Cloud este adaptat normelor legislative şi are numeroase funcţionalităţi care simplică munca utilizatorului, eliminând orice eroare de calcul. Pe lângă faptul că pot fi generate rapid documente necesare angajaţilor, cum ar fi adeverinţe de salariat, adeverinţe de venit, adeverinţe de concedii medicale, adeverinţe de sănătate, programul calculează automat salariile sau veniturile angajaţilor, pe baza informaţiilor privind activitatea angajaţilor, cum ar fi pontaj, număr de ore lucrate, concediu de odihnă sau medical ori zile libere neplătite. De asemenea, în soft, pot fi atribuite tichete de masă, tichete cadou şi alte tipuri de tichete, prime sau reţineri de venit.

Totodată, în programul de salarizare, utilizatorii, atât specialistul responsabil cu salarizarea, cât şi managerii sau proprietarii companiilor pot vedea în timp real statistici şi rapoarte privind evoluţia cheltuielilor salariale, pentru a-şi putea face planuri de recrutare şi creştere a echipei, coerente şi fără risc.

Din punct de vedere tehnic, serverele Cloud oferă protecţie şi siguranţă totală datelor înregistrate în aplicaţie, iar automatizările reduc timpul de lucru şi elimină erorile în gestionarea salarizării. În ceea ce priveşte experienţa utilizatorului, structura meniului şi interfaţa modernă permit o navigare intuitivă şi uşoară pentru a creşte productivitatea angajaţilor.

Pentru a susţine freelancerii şi micii antreprenorii, CIEL România a oferit tot timpul şi va continua să ofere acces gratuit într-un soft de emitere facturi, CIEL Facturare Free, disponibil tot în Cloud şi care poate fi folosit de pe orice dispozitiv conectat la Internet.

Despre CIEL România

CIEL România, dezvoltatorul primului ERP cu inteligenţă artificială, este unul dintre cei mai mari producători de softuri pentru antreprenori şi contabili, create prin tehnologii moderne şi actualizate la zi în funcţie de schimbările legislativ-fiscale. Adresate companiilor mari şi medii, softurile CIEL sunt folosite cu precădere în retailul online, retailul tradiţional, producţie, distribuţie şi servicii, pentru a automatiza activităţi repetitive consumatoare de timp şi pentru a optimiza procesele şi previziunile de business.

(Foto: Ciel)

Citește și: Roxana Epure, Managing Partner, Ciel România: „Acum, bătălia în comunicarea cu clientul se dă la nivel emoţional”

  •  
  •  
  •  
  •  
  •