Doar câteva zile până la Marea Finală a Primului Campionat Național de Discursuri Online

povestea initiativei fondatorului SPEAKINGS, Andrei Dunuta, a implicat multa munca

„Mă bucur că am primit invitația de a juriza această competiție, cred că abilitatea de a susține un discurs și de a împărtăși o idee cu o audiență este una cu adevărat cheie în lumea actuală. La TEDxBucharest, căutăm întotdeauna cele mai bune și inovatoare idei pentru a le arăta lumii, și lucrăm cu vorbitorii pentru a livra cele mai de impact discursuri. Și mă bucur să văd cum SPEAKINGS ajută la construirea bazelor acestui skill”, este de părere Andrei Dinu, organizator și curator TEDxBucharest.

Primele cinci locuri, vor fi recompensate din fondul de premiere de aproape 5.000 de euro, premiul pentru locul I fiind de 1001 euro.

Beneficiile participanților merg însă mult mai departe de premiile puse în joc. Chiar dacă sunt eliminați pe parcurs, aceștia pot participa în continuare la antrenamente pentru a-și îmbunătăți tehnica discursului, a-și dezvolta brandul personal și a-și întări legăturile cu membrii comunității din care fac parte.

Primul Campionat Național de Discursuri Online are și un scop umanitar: 15% din costul total al înscrierilor vor merge către Asociația Autism Voice, pentru a sprijini terapiile necesare copiilor diagnosticați cu autism din România.

Și pentru că Marea Finală se lasă cu surprize, SPEAKINGS împreună cu Backstage Production vă invită în premieră și în OFFLINE pentru a putea participa la spectacol, într-un cadru relaxant de vară găzduit de Arena Tei, cu respectarea tuturor măsurilor de protecție și a normelor impuse de autorități în contextul pandemiei.

Locurile sunt limitate, de aceea accesul se va face pe baza rezervării online, aici: https://forms.gle/eRoCMT57a5Lv1K3X8 .Prețul biletului este de 30 de lei.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •