HR SmART Conference: cum să aplici simplitatea în organizaţia ta

Pe 30 octombrie 2019, va avea loc HR SmART Conference, a 15-a editie a Conferintei Nationale HR Club
  • State of the ART HR Processes Marketplace

Este locul în care vei regăsi exemple de procese de HR flexibile, inovatoare, din companii active în România. O ocazie extraordinară de a face schimb de bune practici cu profesionişti din alte organizaţii. Cele șase procese prezentate, alese pe baza rezultatelor studiului Starea funcţiunii de HR în România, vor fi: recrutare, învăţare şi dezvoltare, managementul talentelor, digital HR, managementul performanţei şi brandul de angajator.

  • Workshop: Taking the Long-view – Introduction to Futures Thinking cu Wilson Wong

Workshopul este o introducere în ştiinţa scenariilor de viitor, în special atunci când există multe necunoscute şi este necesară o viziune pe termen mai lung. Sesiunea oferă oportunitatea de a învăţa două tehnici de elaborare de scenarii de viitor şi aplicarea scenariilor de viitor în planificarea strategică a forţei de muncă.

Pe tot parcursul zilei, participanţii vor putea vizita standurile HRSmART EXPO, locul unde se găsesc cele mai noi produse şi servicii destinate profesioniştilor de HR. Anul acesta, în premieră, o parte dintre expozanţi vor susţine prezentări în format 20 de slide-uri x 20 de secunde pe HR SmART EXPO STAGE.

Mai multe informaţii despre HR SmART Conference se pot obţine accesând pagina dedicată http://bit.ly/hr-smart-conference sau contactând managerul de comunicare HR Club: Iulia Nani, e-mail: iulia.nani@hr-club.ro.

Printre parteneri media, se numără și Manager Express.

HR Club este asociaţia profesioniştilor în resurse umane din România. Înfiinţat în anul 2004, HR Club are misiunea de a încuraja dezvoltarea resurselor umane prin sprijinirea şi promovarea celor mai bune practici în domeniu.

HR Club are peste 450 de membri din peste 300 de organizaţii care activează în principalele industrii din România. HR Club este membru al Asociaţiei Europene pentru Managementul Oamenilor şi al Federaţiei Mondiale a Asociaţiilor din Domeniul Managementului Oamenilor.