“Începe afacerea ta pe Amazon”

“Te ocupi de listing-ul produsului tău, pe care îl incarci online în contul tău de vânzător pe Amazon, alături de poze. Dacă ești mai comod, plătești un specialist. E atât de simplu!”, spune Georgian Preda.

“Începi să vinzi. Mai întâi, faci reclame, conform propriului buget și strategiei pe care o alegi. PPC-ul Amazon nu funcționează ca la Google. De exemplu, dacă la cea mai mică licitatie este un preț de 0.50 dolari, iar tu licitezi 0,90 dolari, în realitate plătești doar un cent peste suma de 0,50. Apoi, treptat, ajungi să vinzi organic, pentru că numărul mare de vânzări este înregistrat de către algoritmii de calcul ai Amazon și vei fi propulsat între primii, fără a mai face reclama,” detaliază Codruț Ganea.

“Pentru a începe acest antreprenoriat, îți trebuie cam 5.000 de dolari. Unii au reușit cu 2.000-3.000, altora le-au trebuit mai mulți bani, pentru că una este să cumperi produse din China de 1,5 dolari și alta este să le iei cu 6,5 dolari. Marja de profit minimă este de 20%. În caz contrar, nu are rost să vinzi acel produs și cauți altul. Marja maximă poate depăși 40%, în functie de mai mulți factori. Tranzacțiile de bani îți sunt securizate, atât cele cu chinezii, cât și cele legate de virarea Amazon către contul tău. În acest moment, ai un mare avantaj: mulți vânzători pe Amazon nu cunosc foarte bine regulile afacerii, pentru că s-au ambiționat să învețe singuri, pe baza informațiilor livrate de către persoane necunoscute, sau urmând cursuri vechi de doi-trei ani, valabile la acel moment și nu acum. Asta înseamnă că dacă faci un curs, nu numai că vei învăța în mod organizat și logic toate dedesubturile afacerii, pe care cineva ți le va explica în amănunt, dar vei economisi și foarte mult timp, având astfel șansa să vinzi rapid și să reușești foarte repede,” punctează Costin Vasile.

AMZ Academy organizează acest curs în care își propune să îți arate cele mai bune strategii de vânzări, care au fost verificate și au adus profituri; să te ferească de greșeli, astfel încât să ai un risc scăzut sau zero; să îți aducă alături cea mai bună comunitate de selleri, cu acces la cele mai bune informații, la discounturi speciale pentru tine și la o infrastructură modernă și prietenoasă. Mentorii spun că orice întrebare va avea nu doar un răspuns, ci răspunsul corect, indiferent că ești din România, Irlanda, Spania sau alte țări (s-au înscris deja la curs persoane din aceste țări). AMZ Academy vrea ca tu să ai succes, pentru că succesul tău este și succesul lor!

Cursul începe pe 22.01.2018 și mai poți profita, încă, de unele reduceri. Detalii aici.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •