Speakeri care revoluţionează piaţa diamantelor cu tehnologii deep tech şi cursuri despre cum se realizează o casă inteligentă şi un asistent virtual, la Codiax 2018

Speakeri care revolutioneaza piata diamantelor cu tehnologii deep tech

Sesiuni practice pentru crearea asistenților virtuali și a unei case inteligente predate de speakeri internaționali, lideri în domeniul deep tech, îi așteaptă pe cei 350 de participanți în prima zi a evenimentului.

Până în 2023 se preconizează o creștere cu 30% a companiilor care vor utiliza chatbot-urile în interacțiunea cu clienții. Utilizând inteligența artificială acești asistenţi virtuali pot să ușureze și să grăbească procesul de vânzare al unui produs. Se estimează că piața globală a chatbot-urilor va crește de la 367 de milioane de dolari în 2017 la peste 2 miliarde de dolari în 2024.

În contextul unei astfel de analize Codiax a creat un workshop tehnic unde cei 350 de participanți vor învăța care este cel mai eficient limbaj de programare pentru realizarea unui chatbot. Karol Przystalski, CTO și fondator al Codete, o companie specializată în dezvoltarea și implementarea de soluții pentru creștera firmelor, va susține workshop-ul de 90 de minute. Printre clienții Codete se numără NFL și Kia Motors.

Casele inteligente nu mai sunt un mit ci o realitate în plină dezvoltare. 67% dintre oamenii care dețin un device smart au și o locuință cu cel puțin un TV, un termostat și frigider interconectate, potrivit unui studiu realizat de compania americană, Clutch. 27% dintre ei dețin cel puțin un asistent virtual precum Google Home sau Amazon Echo.

Florin Baroga, Software Developer la Macadamian va susține un workshop prin care își propune să îi învețe pe developeri cum să își transforme locuința într-o casă inteligentă dezvoltând propriul sistem de interconectivitate.

Biletele de tip Regular se pot cumpăra online de pe www.codiax.co. Până în 9 Noiembrie, puteți beneficia de prețul de €129 pentru biletul care include accesul doar la conferință (16 noiembrie) și €189 pentru pachetul care permite accesul atât la sesiunea de workshop-uri (15 noiembrie), cât și la conferinta.

Foto: Pixabay

Citește și Orașul inteligent nu e un moft, e o necessitate

  •  
  •  
  •  
  •  
  •