7 recomandări de podcast-uri din 2018 pe care să le tot asculţi

7 recomandari de podcast-uri din 2018 pe care sa le tot asculti

5. Interviul TED

Realizator: Chris Anderson
Despre ce e: episoadele săptămânale îl prezintă pe directorul organizației TED adânc infiltrat în conversație cu vorbitorii TED cu privire la ideile pe care le-au împărtășit în discuțiile lor TED. Dacă ai o prezentare preferată, șansele sunt ca Anderson să ajungă la acel vorbitor în cele din urmă.
De ce să îl asculţi: singura problemă cu TED Talks este că sunt prea scurte. Chiar când ajunge să te prindă un subiect, vorbitorul se pregătește să încheie discursul. Discuțiile TED, cu alte cuvinte, te lasă mereu dorind mai mult. Prin urmare, datorită tuturor invitaţilor pe care Anderson îi are, afli mult mai multe.

6. Podcastul lui Tony Robbins

Gazdă: Tony Robbins
Despre ce e: extraordinarul vorbitor motivaţional Tony Robbins discută despre tot, de la relații la dependențe sau obiective în viaţă, la cele mai recente descoperiri în neuroștiință, toate prin filtrul brand-ului său unic și plin de intensitate și discernământ.
De ce să îl asculţi: în timp ce oamenii fie îl iubesc sau îl urăsc pe Tony Robbins, nu există niciun dubiu privind faptul că el are un comportament unic, pozitiv asupra vieții și o modalitate de a explica lucrurile pentru a fi înţelese cu adevărat și, cel mai important, totul îndeamnă la acţiune.

7. Science VS

Realizator: Wendy Zukerman
Despre ce e: dezvăluie știința (de la oameni de știință reali) din spatele subiectelor amplu dezbătute, variind de la subiecte ce trezesc dezbateri triviale, cum ar fi dieta și primii astronauți, până la subiecte periculoase și de actualitate, cum ar fi controlul armelor și avortul.

De ce să îl asculţi: într – o lume plină de figuri șocante și agresive care spun doar o parte a poveștii, este o ușurare să ai dovezi științifice cântărite și explicate. În timp ce modul de prezentare este plăcut, subiectele abordate sunt destul serioase și grave, din zona „toată lumea ar trebui să știe asta”. Fii pregătit să renunţi la credințele eronate.

Sursa: Inc.com

Foto: Pixabay

Citește și De ce să investești într-un curs de afaceri

  •  
  •  
  •  
  •  
  •