PwC România anunță promovarea a opt directori în practicile de Taxe, Audit și Consultanță

[shareaholic app="share_buttons" id="15618082"]
PwC Romania anunta promovarea a opt directori in practicile de Taxe, Audit si Consultanta

Cristina Țuțuianu Fuioagă este parte a echipei PwC România de aproape zece ani. Ea fost implicată în diverse proiecte de restructurare și reorganizare a afacerilor, fuziuni, transferuri, proiecte due diligence, dar și consultanță fiscală, prețuri de transfer și controale fiscale. Din noua poziție, va coordona practica de M&A în cadrul practicii de Servicii de Consultanță fiscală și juridică.

Inge Abdulcair are o experiență de circa 10 ani în PwC România. Este specializată în sectorul financiar, fiind implicată în multiple proiecte de consultanță în domeniul TVA, revizuire fiscală din perspectiva TVA, analize fiscale pentru instituții bancare şi nebancare, societăţi de asigurare, asistență în timpul controalelor fiscale, implicare în proceduri de infringement. Inge coordonează biroul turc pentru România și biroul de Consultanţă Fiscală şi Juridică Constanța. Începând cu anul 2020, ea va fi responsabilă și pentru biroul turc din Europa de Sud Est.

Citește și: Manuela Ciugudean-Toma este noul lider de marketing şi comunicare al PwC în Europa de Sud-Est

Irina Nistor este de peste 13 ani în companie și este specializată în practica de mobilitate internațională, cu accent pe impozitare individuală, securitate socială și imigrare pentru clienți din retail, energie și industria farma. Din noua poziție, ea va coordona practica de mobilitate internațională în cadrul departamentului de Consultanţă Fiscală şi Juridică PwC România.

Adriana Sima s-a alăturat PwC în 2007 și are peste 10 ani de experiență în audituri efectuate în conformitate cu Standardele internaționale de audit și Standardele de audit din SUA. Ea a fost implicată în proiecte importante pentru clienți reprezentativi din comerț, agricultură, energie și imobiliare. Se va ocupa în principal de audit pentru clienții de tip centre de servicii (SSC- Shared Services Center).

Radu Bădiceanu are peste 12 ani experiență în tehnologia informației, fiind specializat în implementări SAP. A fost implicat atît în livrarea de proiecte end-to-end, cât și pe asistență oferită clienților pe subiecte punctuale, precum noile reglementări din zona financiară. Va continua să aibă rolul de SAP Leader pentru România, conducând o echipă formată din 30 de profesioniști. Radu s-a alăturat firmei acum 2 ani, crescând constant afacerea SAP.

Citește și: PwC: Principalele economii din Zona Euro vor atinge niveluri record ale ocupării forţei de muncă

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •