Rentcierge, un nou concept pe piaţa de Real Estate

Rentcierge, un nou concept pe piaţa de real-estate

Atunci când un consultant imobiliar cu experienţă întâlneşte un avocat pasionat de real-estate, dinamica segmentului corporate din piaţa de închirieri birouri creşte. For real. 24REAL inseamna real-estate, 24 de ore din 24, iar numele brandului construit de către cei doi antreprenori români – Constantin Căpraru şi Adrian Ştirbu reflectă exact tipul de servicii oferite de către companie.

24REAL a înseamnat o investiţie iniţială de 30.000 euro, iar cifra de afaceri a companiei a crescut cu 30% în fiecare an. În plus, 24REAL lansează un nou concept pe piaţa de Real Estate – RENTCIERGE.

Adrian Ştirbu, partener 24REAL: “Concierge înseamnă servicii de înaltă clasă, iar în zona de renting corporate este esenţial pentru noi să facem diferenţa prin serviciile pe care le oferim”.

Citeşte şi TOP BIROURI ÎN ŢARĂ 2016: Pe primele trei locuri se află Timișoara, Iași și Cluj-Napoca

Pe lângă serviciile clasice oferite de 24REAL cu privire la identificarea locaţiei potrivite şi negocierea detaliilor comerciale, RENTCIERGE înseamnă o serie de alte servicii:

  • asistenţă gratuită şi suport de natură legală prin intermediul unui avocat în vederea îndeplinirii operaţiunilor de înregistrare la Registrul Comerţului a noului sediu social;
  • soluţii gratuite de space planning oferite de către un arhitect autorizat, precum şi soluţii de amenajare a noilor locaţii prin parteneriate cu unii dintre cei mai mari furnizori de astfel de soluţii din piaţă;
  • soluţii de relocare a clienţilor
  • consultanţă privind piaţa de real-estate şi tendinţele acesteia.

Constantin Căpraru, partener 24REAL: “În ultimii ani, piaţa s-a stabilizat mai ales din punctul de vedere al preţurilor. Ca trend, au început să fie livrate clădiri de birouri certificate „green”. Dezvoltatorii pun preţ pe optimizarea funcţionalităţii spaţiilor. Spaţiile comune sunt din ce în ce mai mici (au scăzut de la 10-15 % la 5 – 8 %). Proprietarii proiectează clădirile gândind optimizarea costurilor pentru companii, dar şi un mediu de lucru cât mai plăcut. De exemplu, Immofinanz creează zone de relaxare şi enter / infotainment în zonele de recepţie ale clădirilor. Alţi proprietari au construit duşuri / vestiare şi parcări pentru biciclete.”

Adrian Ştirbu, partener 24REAL: “Pentru noi, este interesant de urmărit şi impactul pe care generaţia Y/Millenials o are asupra pieţei – a crescut numărul cererilor pentru spaţii mici, în care să îşi desfăşoare activitatea start-up-urile, dar care, în 2-3 ani încep să se extindă.”