Șase obiceiuri de productivitate de la șase antreprenori de succes

Sase obiceiuri de productivitate de la sase antreprenori de succes

Steve Jobs se concentra doar pe cele mai bune idei

Steve Jobs a fost cunoscut pentru faptul că era oarecum brutal în abordarea sa în ceea ce privește managementul și conducerea, intoleranța la ideile proaste și solicitările aprinse față de angajații săi. Dar a obținut rezultate. Una dintre cele mai importante trucuri de productivitate a fost acela de a filtra tot ceea ce nu era o idee de top. La  adunările corporative, Jobs era cunoscut pentru obiceiul de a aduna o listă cu 100 de idei, din partea directorilor săi, despre cum ar putea fi îmbunătățit Apple în anul următor.

El tăia imediat ceea ce credea că este stupid, apoi continua să taie lucrurile până când avea o listă de „de top 10”. Din cele 10, el păstra trei și le folosea ca fiind punctul central al companiei pentru anul următor. Doar pe 3% dintre idei merita să își petreacă timpul, din perspectiva lui.

Citește și: Cea mai importantă lecție de învățat de la Steve Jobs

Dacă sunteți într-o criză de timp și nivel ridicat de stres, încercați aceste șase sugestii pentru productivitate sau încercați alte idei pe cont propriu. Ar putea dura ceva timp pentru veți găsi formula perfectă, dar cu cât vă optimizați programul de lucru, cu atât veți fi mai productivi și mai mulțumiți.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •