Cum să-ți creezi un brand vizibil pe piața locală

Cum sa-ti creezi un brand vizibil pe piata locala

6. Publicitate online

Dacă tot am menționat mai sus zona de online, ai nevoie de o combinație de strategii pentru a aduce oamenii la afacerea ta. Pentru aceasta, asigură-te că locația fizică este vizibilă și în online. O strategie bună este să profiți de canalele de marketing gratuite, cum ar fi un blog al companiei și paginile de social media, care te-ar ajuta să aduci mai mulți clienți.

De asemenea, poți profita de aplicațiile care să conducă posibilii clienți către afacerea ta. De exemplu, startup-urile generale pot folosi site-urile de recenzii. Dacă nu ai încă un site al companiei, dar vrei ca potențialii clienți să te găsească ușor, există o soluție și pentru aceasta. Compania mea pe Google este un instrument gratuit și ușor de folosit cu ajutorul căruia îți poți gestiona prezența online pe Google, inclusiv în Căutarea Google și pe Google Maps.

7. Creează SnapChat Geofilters

O altă modalitate prin care poți fi găsit de către utilizatorii online este să îi lași pe influencerii din social media să vorbească. Folosind SnapChat Geofilters, încurajezi piața locală să-ți viziteze locația și să împărtășească idei despre brandul tău.

Companiile mari precum McDonald’s, Taco Bell și Starbucks au lansat cu succes campanii similare, în trecut. Cu puțină creativitate, ar trebui să reușești să reproduci rezultatele acestora. Totuși, fii sigur că geofilterul se aliniază cu brandul tău și este potrivit pentru distribuirea sa în social media.

În concluzie, reține că un brand solid necesită o strategie de marketing amplă, care implică atât tehnici offline, cât și online.

FOTO: Sponchia/ pixabay.com

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •