Ce cadouri sunt, cu adevărat, apreciate de către angajați?

Sfaturile unui Gift Concierge despre cum poti folosi cadourile corporate in relatia cu echipa

De la entry la top level

Asigură-te că ai lista completă de angajați, de la entry-level la top-management. Toți contribuie cu anumite responsabilități la succesul companiei. Important este să nu uiți de angajații care lucrează remote, cărora le poți trimite cadoul acasă, la pachet cu un e-mail personal, în care poți specifica cât de importanți sunt pentru întreaga echipă.

Câteva exemple de cadouri cu care nu poți da greș, dar care te diferențiază de marea de “coșuri” corporate

Aici este simplu și cu cele legate de hobby-uri și personalitate, și cu cele utile pentru mediul profesional.

Printre cele mai recomandate cadouri pentru angajați sunt accesoriile utile, cum ar fi portofelele. Acestea pot veni la pachet cu o mini-felicitare personalizată sau un card cadou. Spre exemplu, pentru 1 Martie, poate fi potrivit un portofel eco-friendly, din plută, în care poate fi inserat un card cadou la un spa sau o geantă de shopping din plută. Sunt, de altfel, cadouri ideale și pentru angajații cu un stil de viață eco.

La fel de apreciate sunt și agendele. Ideal ar fi să includă și câteva foi personalizate cu mesaje, precum și gențile de laptop sau rucsacurile, în care poți insera cărți preferate de către angajații tăi.

Închegarea și menținerea unei echipe nu este un lucru ușor. Loializarea și fidelizarea cu atât mai puțin. Este un proces care se desfășoară în timp, cu mici momente de apreciere autentică și de ridicare a moralului, cu atât mai importante în mediul profesional alert în care ne desfășurăm activitatea azi. Așa că începe de azi să-ți arăți mai des aprecierea față de angajați!

Pentru mai multe idei de cadouri pentru angajați și pentru consultanță în oferirea lor, poți vizita my-man.ro online sau poți face o vizită în showroom-ul My Man de pe Bd. Ferdinand I nr 47.

Alte articole MyMan: Sfaturile unui Gift Concierge despre cum să surprinzi dăruind cadouri corporate, în mediul de afaceri

  •  
  •  
  •  
  •  
  •