Cum ajută în antreprenoriat experiența într-o companie mare

De ce ar trebui sa lucrati intr-o companie mare inainte de a porni propria afacere?

5. Multe companii au programe de intraprenoriat, ceea ce vă oferă posibilitatea să testați apele tulburi ale antreprenoriatului. Partea bună este că puteți profita de faptul că sistemele companiilor mari au și o „plasă de siguranță” în caz de eșec.

6. Călătoriți în multe locuri și învățați direct de la sursă cultura, oportunitățile și sistemele străine, ceea ce este extrem de important într-o lume globalizată.

7. Munca în companiile mari vă permite să vă descoperiți. Aici, veți avea ocazia să lucrați singuri sau în echipă, în grupuri mai mari sau mai mici, într-o atmosferă mai relaxată sau, uneori, tensionată. Toate acestea vă vor ajuta să înțelegeți ce mediu vi se potrivește și dacă sunteți pregătiți pentru a merge pe cont propriu.

8. Întreprinderile mari oferă programe de „rotație”, unde se lucrează în diferite departamente, de obicei timp de 2-3 ani, apoi se decide asupra unui domeniu specific. Mai mult decât atât, companiile mari sunt dispuse să ofere perspective de promovare într-un domeniu nou. Așadar, acestea pot fi un teren de pregătire extrem de util pentru viitorii lideri în afaceri.

Sursă: entrepreneur.com

(Foto: Free-Photos, www.pixabay.com)