Cum să aduceți înapoi vizitatorii care au părăsit site-ul dvs. fără să facă o achiziție

Cum sa aduceti inapoi vizitatorii care au parasit site-ul dvs. fara sa faca o achizitie

Acum, că aveți câțiva clienți potențiali prin e-mail, puteți crea o campanie de degajare menită să reorienteze clienții care nu au finalizat o achiziție la fața locului. Utilizați ceea ce ați obținut despre diferiți utilizatori în timpul procesului de înscriere pentru a furniza conținut personalizat de înaltă calitate și oferte care să atragă punctele și obiectivele lor de interes.

Utilizați instrumentele de remarketing Google

Anunțurile de remarketing de la Google oferă proprietarilor de companii instrumentele de care au nevoie pentru a se conecta cu consumatorii folosind publicitate hipercentrată. De fapt, probabil că ați întâlnit aceste anunțuri în timp ce navigați pe internet.

Citește și: Peste o treime dintre angajaţi vor să lase în urmă programul de lucru standard 9:00-17:00

Iată cum funcționează: cineva aterizează pe site-ul dvs. și începe să navigheze, dar nu face o achiziție și, în cele din urmă, pleacă. Apoi, utilizatorul decide să meargă pe un alt site web și să înceapă să citească despre ceva total fără legătură. Când aruncă o privire spre bara laterală a noului site web, văd un anunț pentru afacerea dvs. În funcție de etapa lor în călătoria de cumpărare și de eficiența campaniei dvs., îi puteți determina să revină pe site-ul dvs. web pentru a-și finaliza comanda.

Cea mai bună parte a acestor anunțuri de remarketing este că aveți control asupra modului în care sunt prezentate utilizatorilor. Vă sugerăm să utilizați opțiunea de remarketing dinamic dacă obiectivul dvs. este de a determina consumatorii să revină și să plaseze o comandă. Anunțurile dinamice se modifică în funcție de modul în care utilizatorii individuali navighează pe site-ul dvs.

Creați reclame dinamice creative pe Facebook

În timp ce ne ocupăm de a ajunge la consumatori cu promoții personalizate, trebuie să menționăm reclamele creative dinamice ale Facebook. Facebook este unul dintre cele mai populare site-uri de socializare din lume, 66% dintre toți utilizatorii de internet având un cont Facebook.

Anunțurile creative dinamice ale Facebook sunt ușor diferite de anunțurile Google denumite în mod similar, dar sunt la fel de puternice. Reclamele de pe rețelele de socializare sunt o modalitate excelentă de a converti vizitatorii în clienți, dar sunt, de asemenea, extrem de eficiente în ceea ce privește conștientizarea mărcii. Doriți să vă luați în considerare intenția atunci când utilizați acest instrument pentru afacerea dvs.

Reclamele creative permit proprietarilor de companii să încarce mai multe imagini, titluri, oferte și descrieri concepute pentru a ajunge la anumite segmente de public. Apoi, algoritmul creează reclame personalizate pentru clienți pe baza intereselor acestora. Cea mai bună parte a acestui sistem este că poate alege cum să difuzeze aceste promoții pentru a obține mai mult trafic pe site-ul dvs. web.

Motivul pentru care 26% dintre consumatori efectuează achiziții după ce au dat clic pe aceste anunțuri este că sunt relevante pentru interesele și problemele lor. Puteți crea promoții vizate concepute pentru persoanele care știu despre site-ul dvs. web, dar care nu au finalizat încă o comandă.

Sursa foto: Unsplash

  •  
  •  
  •  
  •  
  •