Cum să angajați cea mai potrivită echipă de vânzări

Cum sa angajati cea mai potrivita echipa de vanzari

Încercați activități de construire a echipei, cum ar fi paintball, pentru a examina trăsăturile de personalitate

Luați în considerare utilizarea unor exerciții de construire a echipei pentru a vedea cum se manifestă trăsăturile de personalitate ale echipei dvs. într-un cadru diferit. Mie personal îmi plac galeriile de paintball pentru realizarea acestui lucru, dar provocările de escape room și activități similare pot funcționa și ele.

Când vedeți că echipa dvs. interacționează cu acest tip de mediu, veți putea vedea cum funcționează și ce caracteristici apar sub presiune. Sunt curajoși, tactici sau strategici? Sunt în mișcare rapidă sau deliberată? Își asumă riscuri mari pentru a salva ziua sau sunt mai calculați și mai răbdători?

Aceasta este, de asemenea, o modalitate excelentă de a proteja capacitatea generală a echipei de a funcționa ca unitate și de a evalua care membrii ai echipei lucrează cel mai bine împreună – totul sub pretextul unei activități distractive, sociale și a activității de team building.

Încurajează competiția prietenoasă pentru a menține membrii echipei motivați și angajați

Nu uitați să recunoașteți punctele forte ale fiecărei persoane și să căutați modalități de a vă răsplăti echipa dincolo de compensațiile financiare.

Poate că puteți împărți personalul în două echipe și puteți crea o competiție săptămânală, acordând echipei câștigătoare cu o cină gratuită cu pizza în fiecare vineri. Sau poate echipa câștigătoare primește o călătorie în Bahamas la sfârșitul anului, sau ceva la fel de motivant.

Aceste tipuri de competiții amicale sunt extrem de eficiente pentru menținerea echipei și a motivației și pentru a menține lucrurile distractive și interesante.

Ca proprietar de afaceri mici, unul dintre cele mai importante sarcini este să construiți o echipă de calitate. De fapt, cea mai bună tactică de recrutare este dezvoltarea unei echipe pregătite, instruite, cu cunoștințe solide și de succes.

Citește și: Provocările procesului de recrutare în România

Când oferiți membrilor echipei cele mai bune instrumente din industrie și un mediu în care pot prospera, veți construi în cele din urmă un loc în care oamenii vor să lucreze ani de zile, pentru că știu că vor continua să învețe și să crească.

La final, încurajarea și sărbătorirea succesului echipei tale, atât colectiv cât și individual, este una dintre cele mai inteligente mișcări de afaceri pe care le puteți face. Având în vedere că cel mai important atu al dvs. în calitate de proprietar de afacere îl reprezintă oamenii care fac totul posibil, cu cât echipa dvs. este mai productivă și cu cât investiți mai mult în ea, cu atât mai mare succes va avea compania pe care o conduceți.

Sursa Foto: Unsplash