10 idei cu investiții minime, pentru a avea nişte angajați fericiți

10 idei cu investitii minime, pentru a avea niste angajati fericiti

7. Încurajează feedback-ul!

Adoptă o atitudine transparentă în companie și oferă feedback constant pentru munca angajaților tăi. Nu le spune că au greșit ceva după 365 de zile! Foarte important este ca discuția într-un cadru formal sau informal să fie un dialog. Încurajează exprimarea părerilor. Astfel, împreună cu angajatul, vei lua cea mai bună decizie. Este pasul decisiv spre leadership.

8. Asigură un program flexibil

Este absolut necesar că toți angajații să vină la birou la ora 8? În unele domenii care țin de interacțiunea directă cu publicul, este justificat acest program, precum și prezența la birou. Însă, dacă din echipa ta fac parte oameni de marketing, consultanță în vânzări, specialiști în social media, permite-le un program mai flexibil, evident, condiţionând aceasta de îndeplinirea obiectivelor. Astfel, le arăți respectul pentru care vei fi recompensat.

9. Ai grijă de sănătatea angajaților
Companiile cu grade mari de retenție a angajaților sunt cele care se preocupă de starea de sănătate a acestora. Creează o atmosferă plăcută în acest sens și, în loc de cadouri banale, ia în considerare investiția în biciclete pe care angajații să le folosească în pauze sau pentru a veni la birou. De asemenea, foarte apreciate sunt și abonamentele la sala de fitness sau voucherele cadou la piscină sau la SPA. Promovează și ora / orele fără calculator și telefon, doar pentru socializare. Toate vor avea efect la nivel de productivitate și vor crește moralul angajaților.

10. Sărbătorește angajații! 

Fiecare dintre colegii tăi vrea să fie recunoscut pentru muncă și realizări. Acesta este factorul care motivează pe oricine să meargă mai departe. Îți poți face fericiți angajații în timpul ședinței săptămânale: menționează-i pe cei care s-au remarcat, precum și meritele lor și oferă ca premiu o zi liberă sau o ieșire cu CEO-ul la cină.

Află sfaturi despre recrutare și cum să-ți găsești job-ul potrivit pe www.recrutaresiselectie.ro

(Foto: iosphere, freedigitalphotos.net)