HR Club anunță Gala Premiilor de Excelenţă în Resurse Umane – 2019

A 11-a editie a Galei Premiilor de Excelenta in Resurse Umane HR Club va avea loc pe 27 martie 2019

Proiectele înscrise în competiţie vor fi analizate de către un juriu de profesionişti format din membri seniori ai HR Club cu experienţă semnificativă în resurse umane. Preşedintele juriului va fi Florin Talpeş, CEO Bitdefender. În etapa finală, juriul va fi format din reprezentanţi ai mediului de afaceri, manageri generali şi antreprenori care nu vor avea proiecte înscrise în competiţie.

Pentru al treilea an la rând, tinerii Generaţiei Z vor oferi un premiu special angajatorilor. Juriul Generaţiei Z va fi format din patru liceeni care s-au remarcat prin activităţi extraşcolare, abilităţi de leadership şi interes faţă de zona organizaţională.

Cele mai valoroase proiecte de resurse umane desemnate în cadrul Galei Premiilor de Excelenţă HR Club vor apărea în ediţia a 10-a a Manualului de Bune Practici în Managementul Resurselor Umane, un volum care reuneşte şi detaliază cele mai apreciate proiecte de către juriul Galei. Cea mai recentă ediţie a Manualului cuprinde 22 de studii de caz, proiecte înscrise în competiţia anului 2018.

Tot pe data de 27 martie 2019, înaintea Galei HR Club, profesioniştii în resurse umane vor putea participa la Master Class-ul “A Fresh Perspective on People Analytics” susţinut de Max Blumberg, expert internaţional în HR analytics şi fondator Blumberg Partnership, firmă aflată în top 50 firme de consultanţă.

Gala Premiilor de Excelenţă în Resurse Umane 2019 va avea loc pe 27 martie 2019, între orele 18:30-22:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

HR Club este asociaţia profesioniştilor în resurse umane din România. Înfiinţat în anul 2004, HR Club are ca misiune să încurajeze dezvoltarea resurselor umane prin sprijinirea şi promovarea celor mai bune practici în domeniu.

HR Club are peste 450 de membri din peste 300 de organizaţii care activează în principalele industrii din România. HR Club este membru al Asociaţiei Europene pentru Managementul Oamenilor (EAPM) şi al Federaţiei Mondiale a Asociaţiilor din Domeniul Managementului Oamenilor (WFPMA).