Lecții de la mileniali și generația Z despre marketingul video

Lectii de la mileniali si generația Z despre marketingul video

Este important să fiți la curent cu noile funcții și platforme. Chiar și companii precum Facebook și Instagram iau notițe de la noii sosiți. O caracteristică relativ nouă pe care aceste mărci au adăugat-o a fost „Stories”, care durează 24 de ore și apoi dispare. Recent, Instagram a lansat „Reels”, care conține conținut video scurt. Este încă într-o fază de creștere, dar conținutul video și platformele video sunt viitorul.

Este important să fiți conștienți de locul în care publicul mai tânăr este activ și să începeți să vă construiți strategiile de impact pe termen lung. Cu toate acestea, nu vă bazați pe o singură platformă pentru a vă construi publicul. Pe măsură ce aplicațiile evoluează, sunt interzise sau pur și simplu își pierd influența, puteți pierde orice public pe care l-ați creat. Adoptați o strategie omnicanală și continuați să construiți pe diverse căi pentru a vă hrăni propriul public.

Adoptați noi formate de conținut

Acum, că am luat în considerare importanța explorării diferitelor platforme, iată câteva lecții utile pe care le putem învăța despre crearea de conținut de la Millennials și Gen Zers:

Faceți-l scurt

Oamenii se opun ideii de a cheltui o cantitate mare de conținut care consumă mult timp. Asigurați-vă că aveți videoclipuri scurte. Subiectul dvs. va stabili cât va dura conținutul dvs., dar rețineți că oamenii au o durată scurtă de atenție.

În cazurile în care utilizați noi funcții și platforme de socializare, nu veți avea de ales decât să faceți videoclipuri scurte. Reels de pe Instagram durează 15 secunde. Un singur videoclip Snapchat sau TikTok nu depășește 60 de secunde. Va trebui să vă concentrați pe furnizarea unui mesaj de bază chiar la începutul videoclipului.

Creați conținut practic

Mesajele de marketing nu au întotdeauna un impact asupra Millennials și Gen Zers. Aceste grupuri răspund persoanelor care se concentrează pe conținut de bună calitate, care partajează mesaje distractive sau extrem de informative.

Evitați vânzările agresive sau conținutul de branding; în schimb, veniți cu materiale care le îmbunătățesc viața sau rezolvă problemele publicului într-un fel.

Explorați platforme în care se conectează grupurile demografice mai tinere – veți vedea hacks, sfaturi de machiaj, sfaturi de viață și multe postări similare care se îndreaptă spre top.

Citește și: BestJobs: Scădere de 23% în trimestrul trei pentru joburile de management

Creați instrucțiuni și conținut care pot fi acoperite în câțiva pași. Obiectivul dvs. ar trebui să fie să câștigați mai întâi oamenii decât să puneți din start conversiile pe primul plan.

Concentrați-vă pe a fi autentic

Împreună cu crearea de conținut practic, este esențial să prezentați o personalitate reală pentru dvs. și marca dvs. În prezent, tinerii influenceri creează adesea conținut fără producție de înaltă calitate. Ele provin dintr-un loc de autenticitate care rezonează cu publicul.

Cum demonstrați autenticitatea?

Celebrați valorile care contează în afacerea dvs. Tinerii de astăzi sunt pasionați și vocali în ceea ce privește problemele mondiale, inclusiv mediul și drepturile omului. Ei cer comportament etic și valori puternice. Deși nu este nevoie să luați o poziție cu privire la problemele majore, vorbiți despre valorile care contează în afacerea dvs.

Construiți emoții prin conținut. Ingredientul nu atât de secret al succesului de marketing al conținutului și al rețelelor sociale creează în mod deliberat emoții în publicul dvs. Folosiți cuvinte puternice, spuneți povești și încercați să faceți oamenii să râdă.

Când creați conținut autentic, marca dvs. poate rezona cu publicuri care se simt ca dvs. Relatarea și concentrarea pe conținut util vă ajută să vă faceți munca să aibă un mare impact în online.

Citește și: Greșeli de social media marketing și cum poți să le repari

Noua generație de consumatori are deja un impact prin alegerile de cumpărare și prin participarea lor pe social media. Specialiștii în marketing trebuie să înțeleagă modul în care millennials și Gen Zers creează și interacționează cu conținutul.

Astăzi, practic oricine are un telefon și conținut pe internet poate crea postări, videoclipuri sau imagini și poate influența acțiunile a milioane de persoane. Mesajele tipice de branding și marketing trebuie să concureze cu un astfel de conținut și vor face tot posibilul atunci când reflectă asupra modului în care funcționează piața actuală.

Cu toate acestea, este important să creați conținut într-un mod care să se potrivească industriei și nevoilor dvs. specifice. Conținutul video este unul dintre cele mai puternice moduri de a vă conecta cu publicul. Platformele de socializare sunt modalități excelente de a vă partaja mesajul, dar puteți lucra și cu videoclipuri live sau puteți crea un curs online.

Sursa foto: Unsplash

  •  
  •  
  •  
  •  
  •