6 lucruri pe care să le faci înainte să îţi dai demisia

6 lucruri pe care să le faci înainte să îţi dai demisia

5 asemănări între content marketing și networking-ul față în față

3.      Networking – Fă-ţi cât mai multe „contacte”!

Unul dintre activele cele mai importante în antreprenoriat este reţeaua de cunoştinte pe care trebuie deja să o ai când porneşti.

Dacă încă mai eşti la birou, nimeni nu te opreşte să petreci pauza de prânz cu diverse persoane care să aibă sau nu legătură cu planurile tale de viitor. De asemenea, există o serie de evenimente de networking şi conferinţe la care e bine să vezi oameni şi să fii văzut şi care se ţin, de obicei, după program. Foşti şi actuali colegi, amici, noi cunoştinţe: e bine să îţi întăreşti relaţiile cu oameni cât mai diverşi din zona de business.

Măreşte-ţi cât poţi de mult reţeaua pe LinkedIn, facebook şi agenda telefonică. Chiar dacă proiectul sau proiectele tale nu sunt încă clar cristalizate, vizibilitatea ta ca persoană te va ajuta atunci când vor fi.

E bine să ai cât mai multe „cunoştinţe” – întreabă-ţi părinţii! În zilele noastre, se numesc „contacte” şi sunt un must have pentru orice proiect pe cont propriu. Ajută-i pe cei pe care îi poţi ajuta şi va veni ziua când vei fi la rândul tău ajutat.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •