Motive pentru care businessul tău stagnează

4. Să te mulțumești cu ”destul”

Ai pornit la drum cu planuri mari, dar undeva pe parcurs ai decis că businessul tău funcționează, așa că nu ai mai continuat spre culmile amețitoare la care visai cândva. Depinde doar de tine să revitalizezi entuziasmul în oamenii tăi și în tine și să mergi mai departe către o posibilă reușită pe care nici un concurent nu și-o imaginează.

5. Să investești în foarte multă tehnologie

Investește doar în ceea ce îți este cu adevărat necesar. Dacă oamenii tăi pot lucra pe laptopuri normale, nu îi echipa pe toți cu MacBook-uri doar pentru că după ce ai luat investiția îți permiți. Nu ignora faptul că nici o resursă nu este infinită, în special cea financiară. În plus, echipamentele scumpe nu sunt o gaură în buget doar la achiziție, întreținerea lor este la fel de costisitoare.

6. Să eviți deciziile complexe

Zi de zi ai de hotărât câte ceva. Dar din timp în timp, unele decizii care țin de esența companiei, de structura organizațională, de direcția strategică trebuie luate și asumate ca atare, apoi implementate corect. Mulți antreprenori evită și amână momentele în care trebuie să ia aceste decizii ceea ce duce la stagnare. O schimbare nu se implementează singură, iar angajații nu vor adopta niciodată o nouă strategie fără acordul tău.