Unilever a prelungit cu 7 ani contractul de închieriere a birourilor din Băneasa Business & Technology Park

2016 a marcat o triplare a ofertei de spatii noi de birouri

Compania de consultanță imobiliară ACTIV Property Services a oferit asistență companiei UNILEVER SOUTH CENTRAL EUROPE pentru extinderea cu 7 ani a contractului de închiriere a spațiilor de birouri pe care le ocupă în Băneasa Business & Technology Park.

Sediul central al UNILEVER SOUTH CENTRAL EUROPE este amplasat încă din 2008 în Băneasa Business & Technology Park, fiind desfașurat pe aproximativ 2.500 mp de spații de birouri de clasa A.

Prelungirea contractului de închiriere confirmă încă o dată avantajele oferite de Băneasa Business & Technology Park, amplasamentul strategic de-a lungul accesului rutier către Aeroportul Internațional Henry Coandă și proximitatea cu cea mai întinsă platformă comercială din România (Băneasa). Parcul de afaceri ii permite companiei Unilever acces direct către facilitățile de producție și depozitare pe care compania le operează în zona Ploiești.

Piața de birouri din București a înregistrat o activitate record în 2016, cu un volum de închirieri cu 56% mai mare decât în anul precedent. Au fost înregistrate tranzacții majore cu un total de peste 390.000 mp, din care 37% a fost cerere nouă, 33% a fost reprezentat de relocări și 30% au fost prelungiri / renegocieri.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •