Ponturi pentru succesul vânzărilor online de sărbători

online shopping
Dacă încă nu eşti convins că viteza site-ului este direct proporţională cu creşterea fluxului de vizitatori, verifică aceste statistici de la Kissmetrics:
– 47% dintre consumatori se aşteaptă ca o pagină web să se încarce în mai puţin de 2 secunde.
– 40% abandonează site-urile care au mai mult de 3 secunde de încărcare.
– 79% dintre cumpărătorii care sunt nemulţumiţi de performanţa unui site sunt foarte puţin probabili clienţi care să cumpere din acelaşi loc din nou.
Principalele tehnici de creştere a vitezei site-ului:
CDN: Dacă nu utilizaţi un CDN, acum este momentul sa investiţi într-unul. Un CDN permite site-ului să accelereze livrarea de conţinut static. Target si Apple ambele folosesc Akamai.
Servicii de terţă parte: Acestea sunt în regulă, dar încercaţi să le păstraţi la un nivel minim. Servicii de terţe părţi, cum ar fi plug-in-uri de social media sau video-urile pot îmbunătăţi experienţa utilizatorului, dar cu un cost de performanţă. În cazul în care vă încetinesc drastic site-ul, renunţaţi la ele măcar în perioada creşterilor de trafic de sărbători.

Scripturi asincrone: Utilizaţi încărcarea asincronă pentru a trece peste elemente lente de încărcare. Acest lucru permite ca informaţiile de bază de pe site să se încarce primele, dând impresia unui timp de încărcare mai rapidă.

Optimizarea imaginilor: Amintiţi-vă să reduceţi întotdeauna dimensiunea fişierului de imagine şi să selectaţi opţiunea “Salvare pentru Web” în Photoshop. Sau utilizaţi TinyPNG înainte de a încărca imagini pe site.

Structura de cod curat: este bine să aveţi scripturi minime JS, CSS în partea de sus şi să se păstreze ambele minimizate.

Înainte de apropierea sărbătorilor, proprietarii de afaceri de e-commerce ar trebui să ruleze teste de viteză pentru a vedea dacă pot beneficia de optimizarea vitezei. Îmbunătăţirea timpilor de încărcare a paginii poate spori numărul de vizitatori care vor cumpăra ulterior.
Citeşte mai mult pe AnandaPR.ro.
  •  
  •  
  •  
  •  
  •