Cadouri corporate de Crăciun: cinci idei originale, care respectă eticheta business

managerii le ofera angajatilor tot felul de cadouri in preajma sarbatorilor de iarna

Poate te întrebi ce mai poate face un om în ziua de astăzi cu un ceas de birou. Pare a fi un accesoriu depășit, acum, în era smartphone-urilor, însă ceasul de birou este un simbol, un obiect util, cu rol decorativ. Dacă angajații tău au obiceiul de a fi punctuali, ceasul de birou le va arăta că apreciezi această calitate a lor.

2. Evită cadourile branduite cu logo-ul firmei

Crăciunul nu este momentul cel mai potrivit să le dai angajaților obiecte promoționale. Un astfel de cadou le va da impresia că nu îți pasă îndeajuns de mult încât să depui efort. În schimb, le poți oferi un set de scris retro – un cadou cu adevărat deosebit, care nu se mai găsește altundeva în țară.


Set de scris retro

Probabil că toți angajații tăi sunt prieteni cu tehnologia, dar asta nu înseamnă că au renunțat să facă lucrurile tradițional, să pună lucrurile și tot ceea ce gândesc pe hârtie, chiar dacă au și un to-do list virtual. Oferă-le cadou un set de scris, cu stilou și cerneală, pe care să îl folosească pentru jurnalul personal sau ca obiect decorativ pentru birourile lor deja foarte tehnologizate.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •