Sfaturile unui Gift Concierge despre cum să surprinzi dăruind cadouri corporate, în mediul de afaceri

Ce cadouri de Crăciun sunt potrivite pentru angajați?

Nici cadourile pentru angajați nu sunt deloc o misiune ușoară. Atunci când, în calitate de angajat al departamentului de HR sau marketing, ești însărcinat cu misiunea de a alege cadouri pentru angajați, este ideal să alegi un articol care să fie foarte util sau care să placă foarte mult. Deseori, chiar managerii își iau această sarcină, pentru a se asigura că aleg ceva de valoare și apreciat de către angajați.

Printre sugestiile bune de cadouri pentru angajați se numără agendele deosebite (ideal cu accente de piele sau câteva foi personalizate cu mesaje), accesorii din piele, mici obiecte pentru apreciere, cum ar fi brățările (pe care le poți oferi cu ocazia unei reușite a companiei, în urma unui efort de grup), portofele de damă, cu ocazia lunii martie sau rucsacuri de călătorie.

Cele mai uzuale ocazii în care sunt cumpărate cadouri pentru angajați sunt sărbătorile (Crăciun și Paște), precum și cadouri pentru angajații loiali, cu vechime în companie.

Pentru angajații loiali, cu vechime de 5, 10, 15 sau chiar 20 de ani, poți alege cadouri speciale, cum ar fi: sticlele de șampanie deosebite, decorațiunile de birou speciale sau gențile casual și office, cu un buget ceva mai ridicat.

  • 13
  •  
  •  
  •  
  •